Aaa yok Çukur cezadan kurtulucak mı bakalım @ForumdashBilmiyorum ceza aldımıAma yumruk sahnesi vadır nette
Yukardan bişey gelmesine gerek yok. Halk tokat attı bize@Çiğdem-
Bodrum masalından gıcık bir herif soktular diziyi karıştırdılar @Harunnn60
Aaa yok Çukur cezadan kurtulucak mı bakalım @ForumdashBilmiyorum ceza aldımıAma yumruk sahnesi vadır nette
Yukardan bişey gelmesine gerek yok. Halk tokat attı bize@Çiğdem-
Bence şizofrenlik başlangıcıSiz hangi yukarı dediğimi anladınız
Dedik yaaa halk tokat attı diyeSiz hangi yukarı dediğimi anladınız
Hayır kurtulamıcaz. Kurtulsak öpüşmeden kurtulurduk yada küfürdenAaa yok Çukur cezadan kurtulucak mı bakalım @Forumdash
Doğru 3 gündür beşiktaş yenilcek diye yatıp kalkan da bendim.Bence şizofrenlik başlangıcı
Sosyal medya etkisiyle çektiler, hepsi bu. Her seyin arkasında bir şey aramayin
Şu vartolu öldümü gerçekten?Aaa yok Çukur cezadan kurtulucak mı bakalım @Forumdash
Ben de degildimDoğru 3 gündür beşiktaş yenilcek diye yatıp kalkan da bendim.
Şu vartolu öldümü gerçekten?
birde bir soru soracağım instagram'da görüyorum. vartolu öncende futbolcumuymuş? bir resim var aynı o adama benziyor.
Gördük 3 gündür sinir küpüne döndünüzBen de degildimAma kaybedecegi kesin gibiydi zaten, bu neyin alinganligiAnadolu takimlarini yenemeyen Allianze’da Bayern’e kafa mi tutacakti.
Yapma Harun, Tolstoy’un özel gıcıklığı vardı yoksa benim pek ilgilendigim bir oyun degildi. Az çok tahmin ediyordum.Gördük 3 gündür sinir küpüne döndünüz
Vartolu öldümü ölmedimi biz tahminen ölmedi diyoruz ama henüz göstermedilerDoğru 3 gündür beşiktaş yenilcek diye yatıp kalkan da bendim.
Şu vartolu öldümü gerçekten?
birde bir soru soracağım instagram'da görüyorum. vartolu öncende futbolcumuymuş? bir resim var aynı o adama benziyor.
BakVartolu öldümü ölmedimi biz tahminen ölmedi diyoruz ama henüz göstermediler
Vartolu futbolcumu@S.G.A.T. Bilir top işlerini ona soralım
Game of Thrones mu bu, başrol ölsünVartolu öldümü ölmedimi biz tahminen ölmedi diyoruz ama henüz göstermediler
Vartolu futbolcumu@S.G.A.T. Bilir top işlerini ona soralım
Game of Thrones mu bu, başrol ölsün
Öyle ciddi bir sey olsa mutlaka setten ayrildi haberleri gelirdi zaten bize
Aaa geçmişte futbolcuğu varmış sanırım formalı falan baksanıza
@Forumdash sen bir açıklama yaparsınAaa geçmişte futbolcuğu varmış sanırım formalı falan baksanıza@Forumdash
Amatördür muhtemelenAaa geçmişte futbolcuğu varmış sanırım formalı falan baksanıza@Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?