Medet ne halde sen hala düşmüşsün Selimin peşine ayollHayır ya hayır, Selim ölmesin
O da ayrı dertMedet ne halde sen hala düşmüşsün Selimin peşine ayoll
Yamaç alıpta Vartolunun yanına götürür inşO da ayrı dert
Hahah Ayy rezilliğe bak ayoll Tepki çekince sayfadan videoyu kaldırmalarından belliydi şimdide samimiyetsiz bir özür göz boyama @MasacRE- @Forumdash @Sherlock @S.G.A.T.
Tüüh rezil herifler
Hahah Ayy rezilliğe bak ayoll Tepki çekince sayfadan videoyu kaldırmalarından belliydi şimdide samimiyetsiz bir özür göz boyama @MasacRE- @Forumdash @Sherlock @S.G.A.T.
Koskoca diziyi rezil ettiler sen 17 Bölüm çek zirveleri al bir oyuncu için dizinin kalitesini dip yaptır hele şu videodan sonra karizma yerlerde
Dizilerimiz lütfen 5 saat olsun Yahu akşam yayınlandı bu sahneler... Tepki alınca sabahında çekip montajlayıp yayınlanabiliyor demekHahah Ayy rezilliğe bak ayoll Tepki çekince sayfadan videoyu kaldırmalarından belliydi şimdide samimiyetsiz bir özür göz boyama @MasacRE- @Forumdash @Sherlock @S.G.A.T.
Koskoca diziyi rezil ettiler sen 17 Bölüm çek zirveleri al bir oyuncu için dizinin kalitesini dip yaptır hele şu videodan sonra karizma yerlerde
Dizilerimiz lütfen 5 saat olsun Yahu akşam yayınlandı bu sahneler... Tepki alınca sabahında çekip montajlayıp yayınlanabiliyor demek
Rezalet bi taktik!!!!!!
Ben sayfadan silinince anlamıstım korktuklarını Hemen tepki için özür sahnesi çekmişler böyle bir şeyide başka dizide sanırım görmedim yada hatırlamıyorum tepki için sahneye bir özür sahnesi çekildiğiniÇok samimiyetsiz olmuş cidden.
Adam efsane rol kesiyor ama o sahne cidden iyi değilDi. Bu sıvada berbat.
Ben sayfadan silinince anlamıstım korktuklarını Hemen tepki için özür sahnesi çekmişler böyle bir şeyide başka dizide sanırım görmedim yada hatırlamıyorum tepki için sahneye bir özür sahnesi çekildiğini
Ben sayfadan silinince anlamıstım korktuklarını Hemen tepki için özür sahnesi çekmişler böyle bir şeyide başka dizide sanırım görmedim yada hatırlamıyorum tepki için sahneye bir özür sahnesi çekildiğini
Kalp atişi dizisinde bu sezon polise yumruk atılmıştı Sonraki hafta özür dilettiler Yine Show'da oldu @mrt-06 olsa ne derdi acaba bu tespiteBen bir dizide daha oldu diye hatırlıyorum. Aman neyse dizi kendi prestijini düşürdü.
Kalp atişi dizisinde bu sezon polise yumruk atılmıştı Sonraki hafta özür dilettiler Yine Show'da oldu @mrt-06 olsa ne derdi acaba bu tespite
Aaaa onu bilmiyordum ama Rtükten ciddi bir ceza bekleniyordu o sahneye , şimdi cezadan kurutldularmı acabaBen bir dizide daha oldu diye hatırlıyorum. Aman neyse dizi kendi prestijini düşürdü.
Yukardan telefon gelmiştir @Forumdash @S.G.A.T.Hahah Ayy rezilliğe bak ayoll Tepki çekince sayfadan videoyu kaldırmalarından belliydi şimdide samimiyetsiz bir özür göz boyama @MasacRE- @Forumdash @Sherlock @S.G.A.T.
Bilmiyorum ceza aldımı Ama yumruk sahnesi vadır netteAaaa onu bilmiyordum ama Rtükten ciddi bir ceza bekleniyordu o sahneye , şimdi cezadan kurutldularmı acaba
Birde o gıcık herifi biz sevemedik vlla @sokak sanati
Yukardan bişey gelmesine gerek yok. Halk tokat attı bize @Çiğdem-Yukardan telefon gelmiştir @Forumdash @S.G.A.T.
Her şeyin arkasinda da Amerika var de tam klişe olsunYukardan telefon gelmiştir @Forumdash @S.G.A.T.
Bilmiyorum ceza aldımı Ama yumruk sahnesi vadır nette
Yukardan bişey gelmesine gerek yok. Halk tokat attı bize @Çiğdem-
Siz hangi yukarı dediğimi anladınızHer şeyin arkasinda da Amerika var de tam klişe olsun