Aaa yok Çukur cezadan kurtulucak mı bakalım @ForumdashBilmiyorum ceza aldımıAma yumruk sahnesi vadır nette
Yukardan bişey gelmesine gerek yok. Halk tokat attı bize@Çiğdem-
Bodrum masalından gıcık bir herif soktular diziyi karıştırdılar @Harunnn60
Aaa yok Çukur cezadan kurtulucak mı bakalım @ForumdashBilmiyorum ceza aldımıAma yumruk sahnesi vadır nette
Yukardan bişey gelmesine gerek yok. Halk tokat attı bize@Çiğdem-
Bence şizofrenlik başlangıcıSiz hangi yukarı dediğimi anladınız![]()
Dedik yaaa halk tokat attı diyeSiz hangi yukarı dediğimi anladınız![]()
Hayır kurtulamıcaz. Kurtulsak öpüşmeden kurtulurduk yada küfürdenAaa yok Çukur cezadan kurtulucak mı bakalım @Forumdash
Bodrum masalından gıcık bir herif soktular diziyi karıştırdılar @Harunnn60![]()
![]()
![]()
Doğru 3 gündür beşiktaş yenilcek diye yatıp kalkan da bendim.Bence şizofrenlik başlangıcı
Sosyal medya etkisiyle çektiler, hepsi bu. Her seyin arkasında bir şey aramayin![]()
Şu vartolu öldümü gerçekten?Aaa yok Çukur cezadan kurtulucak mı bakalım @Forumdash
Bodrum masalından gıcık bir herif soktular diziyi karıştırdılar @Harunnn60![]()
![]()
![]()
Ben de degildimDoğru 3 gündür beşiktaş yenilcek diye yatıp kalkan da bendim.
Şu vartolu öldümü gerçekten?
birde bir soru soracağım instagram'da görüyorum. vartolu öncende futbolcumuymuş? bir resim var aynı o adama benziyor.![]()
Gördük 3 gündür sinir küpüne döndünüzBen de degildimAma kaybedecegi kesin gibiydi zaten, bu neyin alinganligi
Anadolu takimlarini yenemeyen Allianze’da Bayern’e kafa mi tutacakti.
![]()
Yapma Harun, Tolstoy’un özel gıcıklığı vardı yoksa benim pek ilgilendigim bir oyun degildi. Az çok tahmin ediyordum.Gördük 3 gündür sinir küpüne döndünüz![]()
Vartolu öldümü ölmedimi biz tahminen ölmedi diyoruz ama henüz göstermedilerDoğru 3 gündür beşiktaş yenilcek diye yatıp kalkan da bendim.
Şu vartolu öldümü gerçekten?
birde bir soru soracağım instagram'da görüyorum. vartolu öncende futbolcumuymuş? bir resim var aynı o adama benziyor.![]()
BakVartolu öldümü ölmedimi biz tahminen ölmedi diyoruz ama henüz göstermediler
Vartolu futbolcumu@S.G.A.T. Bilir top işlerini ona soralım
![]()
Game of Thrones mu bu, başrol ölsünVartolu öldümü ölmedimi biz tahminen ölmedi diyoruz ama henüz göstermediler
Vartolu futbolcumu@S.G.A.T. Bilir top işlerini ona soralım
![]()
Game of Thrones mu bu, başrol ölsün
Öyle ciddi bir sey olsa mutlaka setten ayrildi haberleri gelirdi zaten bize![]()
Aaa geçmişte futbolcuğu varmış sanırım formalı falan baksanıza
@Forumdash sen bir açıklama yaparsınAaa geçmişte futbolcuğu varmış sanırım formalı falan baksanıza@Forumdash
Amatördür muhtemelenAaa geçmişte futbolcuğu varmış sanırım formalı falan baksanıza@Forumdash