Çukur - 15. Bölüm Fragmanı

kız kendimden korktum şu an harun için yarattığım egoist algısına harun bile inanmış 😱
Sana taaaa 2014 yılında KARADAYı ile ilgili algı çalişmaların sırasında mürütlerin var dediğimde inanmamiştin
Sen ki algılarınla saf kitleleri peşinden koşturursun

9999 kez diyince
En son itiraf bile geldi valla senin maatbağından korkulur

Thakns canım
Recalar bizden size efendim

Sana taaaa 2014 yılında KARADAYı ile ilgili algı çalişmaların sırasında mürütlerin var dediğimde inanmamiştin

Ani sinirlenmelerin de olmasa iyi olacak şakaya gelmeiyorsun sende böyle bir şey var

belediye başkanlığına falan mı aday olsam

Ani sinirlenmelerin de olmasa iyi olacak şakaya gelmeiyorsun sende böyle bir şey var
Yooo şakalara geliyorum da damarıma basılmasın
Kırmızı çizgilerim var diyelim
Handeme laf söyletmem de niye konuyu araya sıkıştırdın
Alınmana gerek yok o gunde aynı acıklamayı yapmiştim alınmayasın diye
Sende de alınganlık var
Titrek bir yaprak gibi yağmur altında kalmiş ıslak kedi kadar masumu oynama bana

belediye başkanlığına falan mı aday olsam
Gidebileceğin en ust mertebe muhtarlık

ayol seçim vaadim hazır @Çiğdem- gibi evde kalmış her cadoloza birer parlak ithal edicem yurtdışından en az %40 oy alırım gibi

ayol seçim vaadim hazır @Çiğdem- gibi evde kalmış her cadoloza birer parlak ithal edicem yurtdışından en az %40 oy alırım gibi
Benim oyum bile sana gider

neyse sana da kalite kontrol yaptırırım ee o ka ithal parlak gelecek birisi test etmeli
çi nin 8. bölümü gelmiş ben kaçtım
Ben gerçek mi değil mi bilmem ki:/ Sen pompalı filan diyorsun. Neyse yanında staj görürüm bi ara
Ustam napıyor bakayım, iyi seyirciyimdir

kaç sezonluk CW dizisi izledin bence bu konuda uzman sensin
hayde @Çiğdem- şettirin siz oyalama beni
Laa Sam'e şişme diyorsun nasıl şişmem bilmiyorum.Neresinden şirimiş filan. Yok senden eğitim almalıyım. Biliyorsun ben bir yapımın ceo'yum, profesyonel biriyim işimde
amatörlere saygım var ama profesyonel yaklaşiyorum bu işe de

kaç sezonluk CW dizisi izledin bence bu konuda uzman sensin
hayde @Çiğdem- şettirin siz oyalama beni
Çukurdan yine bizim Cw oğlanlarına konu nerden geldi