@turkuazz İle tek kalıyorduk eleştirirken ,sende artık bize destek çıkarsınBence tilkiyi at Çukurun içine at üstünü de kapat bitsin gitsin
@turkuazz İle tek kalıyorduk eleştirirken ,sende artık bize destek çıkarsınBence tilkiyi at Çukurun içine at üstünü de kapat bitsin gitsin
Tamam tamam tartışma başlayınca bana haber ver ben hemen gelirim
İlk zamanlar ben de seviyordum ama artık sıktı beFav10 evimiz Aleyna babamız! Babaya laf yok
La sanki dizi izliyor, 2 tane şarkısı var kızın nasıl sıkıyorİlk zamanlar ben de seviyordum ama artık sıktı be
İnadına şu veleti şişiriyorsunuz yoksa dinlediğiniz yokBen de Cevapsız Çınlama'yı baştan sona kadar 1 kere falan dinlemişimdir, ama sesi gerçekten güzel.Zaten kraliçemizi Dünya starı yapacak olan şey asaleti, tavırları olacak
Sen Olsan Bari'yi dinliyorum canım.İnadına şu veleti şişiriyorsunuz yoksa dinlediğiniz yokAma kendinizide forumd a rezil ediyorsunuz tabi
Bunun sesiyle konuşulduğu yok ki söylemleriyle hep haber oluyorSen Olsan Bari'yi dinliyorum canım.Klibiyle, düzenlemesiyle Dünya standartlarında bir iş.Ama sesle bu iş olmaz.Dünya starı olmak için ego, kusursuz bir hal tavır gerekiyor.Geçenlerde @turkuazz açıklamıştım 'Dünya starı olma kuralları'nıAleyna'da bunların hepsi var çok şükür.
keep calm and againBunun sesiyle konuşulduğu yok ki söylemleriyle hep haber oluyorAaa sesiylede haber oluyor canlı söylediğinde millet dalga geçiyor
Kulağındamı duymuyor ayoll kurbağa gibi vıraklıyorkeep calm and againKız bu yaşında canlı Şebnem Ferah şarkısı okuyor. İşte aradığımız cesaret
Boş boş konuşmaları sıktı yani o anlamda dedimLa sanki dizi izliyor, 2 tane şarkısı var kızın nasıl sıkıyor
Seni oyüzden uyarmıştım sakın bunların beynini yıkamasına müsade etmeBoş boş konuşmaları sıktı yani o anlamda dedim
Bir şey yapamazlar merak etmeSeni oyüzden uyarmıştım sakın bunların beynini yıkamasına müsade etme
Zaten kendileride dinlemiyormuş boş gürültü ediyorlarBir şey yapamazlar merak etme
Sesi güzel aslında sen de abartma şimdiZaten kendileride dinlemiyormuş boş gürültü ediyorlar
Kızın canlı performansı Kurbağa vıraklıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?