@turkuazz İle tek kalıyorduk eleştirirken ,sende artık bize destek çıkarsınBence tilkiyi at Çukurun içine at üstünü de kapat bitsin gitsin![]()
![]()
@turkuazz İle tek kalıyorduk eleştirirken ,sende artık bize destek çıkarsınBence tilkiyi at Çukurun içine at üstünü de kapat bitsin gitsin![]()
![]()
Tamam tamam tartışma başlayınca bana haber ver ben hemen gelirim
İlk zamanlar ben de seviyordum ama artık sıktı beFav10 evimiz Aleyna babamız! Babaya laf yok![]()
La sanki dizi izliyor, 2 tane şarkısı var kızın nasıl sıkıyorİlk zamanlar ben de seviyordum ama artık sıktı be![]()
![]()
İnadına şu veleti şişiriyorsunuz yoksa dinlediğiniz yokBen de Cevapsız Çınlama'yı baştan sona kadar 1 kere falan dinlemişimdir, ama sesi gerçekten güzel.Zaten kraliçemizi Dünya starı yapacak olan şey asaleti, tavırları olacak
![]()
Sen Olsan Bari'yi dinliyorum canım.İnadına şu veleti şişiriyorsunuz yoksa dinlediğiniz yok![]()
![]()
Ama kendinizide forumd a rezil ediyorsunuz tabi
![]()
![]()
![]()
Bunun sesiyle konuşulduğu yok ki söylemleriyle hep haber oluyorSen Olsan Bari'yi dinliyorum canım.Klibiyle, düzenlemesiyle Dünya standartlarında bir iş.
Ama sesle bu iş olmaz.
Dünya starı olmak için ego, kusursuz bir hal tavır gerekiyor.
Geçenlerde @turkuazz açıklamıştım 'Dünya starı olma kuralları'nı
Aleyna'da bunların hepsi var çok şükür.
![]()
keep calm and againBunun sesiyle konuşulduğu yok ki söylemleriyle hep haber oluyorAaa sesiylede haber oluyor canlı söylediğinde millet dalga geçiyor
![]()
![]()
![]()
Kulağındamı duymuyor ayoll kurbağa gibi vıraklıyorkeep calm and again
Kız bu yaşında canlı Şebnem Ferah şarkısı okuyor.İşte aradığımız cesaret
![]()
Boş boş konuşmaları sıktı yani o anlamda dedimLa sanki dizi izliyor, 2 tane şarkısı var kızın nasıl sıkıyor![]()
Seni oyüzden uyarmıştım sakın bunların beynini yıkamasına müsade etmeBoş boş konuşmaları sıktı yani o anlamda dedim![]()
![]()
Bir şey yapamazlar merak etmeSeni oyüzden uyarmıştım sakın bunların beynini yıkamasına müsade etme![]()
![]()
![]()
Zaten kendileride dinlemiyormuş boş gürültü ediyorlarBir şey yapamazlar merak etme![]()
![]()
Sesi güzel aslında sen de abartma şimdiZaten kendileride dinlemiyormuş boş gürültü ediyorlar![]()
![]()
Kızın canlı performansı Kurbağa vıraklıyor sanki![]()
![]()
![]()