Ne güzel sallamış öyle ya bunu duymamıştım bakBir hikaye anlatma sahnesi var okula ilk okudayken giydiği bir kıyafet , okul müdürü bunu çağırmış senin kıyafetin okulun resmi kıyafeti olacak demiş
Ne güzel sallamış öyle ya bunu duymamıştım bakBir hikaye anlatma sahnesi var okula ilk okudayken giydiği bir kıyafet , okul müdürü bunu çağırmış senin kıyafetin okulun resmi kıyafeti olacak demiş
Bir 50 saniyeni ayırıp mutlaka izle @S.G.A.T. @XanTier @MasacRE- orada koyun gibi dinleyip alkışlayan halk @turkuazz @Harunnn60Ne güzel sallamış öyle ya bunu duymamıştım bak
Havalara bak ya sinir oldum yineBir 50 saniyeni ayırıp mutlaka izle @S.G.A.T. @XanTier @MasacRE- orada koyun gibi dinleyip alkışlayan halk @turkuazz @Harunnn60
Hahahah Durun alkışlamayın diyor sonra alkışlıcakları yerde işaret veriyor yanı millet koyun olmuş alkışlama zamanınıda kız seçiyor @destere de izlesin oda tilki kız hayranıHavalara bak ya sinir oldum yine
Harikasın Aleyna'cığım Bir daha aşık oldum kıza, bu nasıl bir asalettirBir 50 saniyeni ayırıp mutlaka izle @S.G.A.T. @XanTier @MasacRE- orada koyun gibi dinleyip alkışlayan halk @turkuazz @Harunnn60
Yaşlı başlı insanlar var orada ya deli olucam şunlara bakHahahah Durun alkışlamayın diyor sonra alkışlıcakları yerde işaret veriyor yanı millet koyun olmuş alkışlama zamanınıda kız seçiyor @destere de izlesin oda tilki kız hayranı
Hahah Alkışlama anını mı seçiyor Aleyna yok artık😱Hahahah Durun alkışlamayın diyor sonra alkışlıcakları yerde işaret veriyor yanı millet koyun olmuş alkışlama zamanınıda kız seçiyor @destere de izlesin oda tilki kız hayranı
Tilki Kız öbür arkadaşlara virüs şeklinde bulaşmış umarım kurtulurlar bundan