Bir bakıma tv den daha iyi ama çok çok fazla bıktırıyorTelevizyondan izlemek bence daha zevkli amaTeknolojiden kısmen uzak. Eski tarz güzel geliyor. Yok ben TV'den izleyeceğim
![]()
Bir bakıma tv den daha iyi ama çok çok fazla bıktırıyorTelevizyondan izlemek bence daha zevkli amaTeknolojiden kısmen uzak. Eski tarz güzel geliyor. Yok ben TV'den izleyeceğim
![]()
bence film izlemek daha iyi netten 1 saat sürüyor aralıksız ama dizi izleyince 2 saat zaman geçmiyor gibi oluyor edhoyu kaçırmıştım mecbur netten izlemiştim zaman geçmiyor gibi gelmiştiBir bakıma tv den daha iyi ama çok çok fazla bıktırıyor![]()
Aslında tv den dizi bakmayı daha çok uygun buluyorum ancak çok fazla kesintiye uğruyor dizi 20.45 yeni bölüm başlıyor dizi ancak 00.15 te bitiyor bu şekilde olunca da tv den bakmayı bıraktım bu durum izleyiciyi bıktırıyor o açıdan tv den bakılmıyorbence film izlemek daha iyi netten 1 saat sürüyor aralıksız ama dizi izleyince 2 saat zaman geçmiyor gibi oluyor edhoyu kaçırmıştım mecbur netten izlemiştim zaman geçmiyor gibi gelmişti![]()
bu arada çukur evimiz yamaç babamız
![]()
![]()