Çukur - 10. Bölüm Yorumları

Bir bakıma tv den daha iyi ama çok çok fazla bıktırıyor:A
bence film izlemek daha iyi netten 1 saat sürüyor aralıksız ama dizi izleyince 2 saat zaman geçmiyor gibi oluyor edhoyu kaçırmıştım mecbur netten izlemiştim zaman geçmiyor gibi gelmişti :D :D bu arada çukur evimiz yamaç babamız :D :D

bence film izlemek daha iyi netten 1 saat sürüyor aralıksız ama dizi izleyince 2 saat zaman geçmiyor gibi oluyor edhoyu kaçırmıştım mecbur netten izlemiştim zaman geçmiyor gibi gelmişti :D :D bu arada çukur evimiz yamaç babamız :D :D
Aslında tv den dizi bakmayı daha çok uygun buluyorum ancak çok fazla kesintiye uğruyor dizi 20.45 yeni bölüm başlıyor dizi ancak 00.15 te bitiyor bu şekilde olunca da tv den bakmayı bıraktım bu durum izleyiciyi bıktırıyor o açıdan tv den bakılmıyor:A

Yamaç zarar görmüyor , görmüyor dediniz . Çocuk önce ensesine kurşun yedi sonrada o moruk kabadayının dövmesine izin verdi . Mutlusunuzdur inş :( :( :( @MasacRE- @S.G.A.T.

Bölüm harikaydı harika. Uzun yorum yapamayacağım ama yarın üç grupta da liderliği alırız gibi duruyor. Yılbaşı için uzun bir araya girecek dizi galiba. Çok özleyeceğim umarım kısa bir ara olur. Bi de şu süreyi azıcık indirin be kardeşim. 2 buçuk saat (reklamsız) dizi mi olur?