avukat peşinde çünkü senanın ondan dedim vurulabilir diyeOladabilir Sena vurulabilir oda mantıklı ama bana vurulmaz gibi geliyor vurulsa kaçırıldığında vurulma yazarlardı diye düşüünyorum
avukat peşinde çünkü senanın ondan dedim vurulabilir diyeOladabilir Sena vurulabilir oda mantıklı ama bana vurulmaz gibi geliyor vurulsa kaçırıldığında vurulma yazarlardı diye düşüünyorum
avukat peşinde çünkü senanın ondan dedim vurulabilir diye
Vartolu ve Aliço dizinin çok önemli karakterleri ayrıca Paşa da hoşuma gidiyor oyunculuğuErkan abinin oyunculuğuna laf yok ama karakteri de çok farklı. Bayağı kafa yormuşlar karakterler üzerinde belli oluyor. Vartolu'nun konuşma tarzı, hareketleri, yaptıkları normal geçmişinde sorunlar olan psikopat karakterleri gibi değil, çok değişik. Belki oyuncu iyi oynamasaydı diğer o tarz karakterlere benzeyebilirdi. Ama her bölüm kendine hayran bıraktırıyor adam.
Zaten Vartolu için izliyor millet, senin çakma süper kahraman Yamaç'ı her gördüğümde midem bulanıyor, kanalı değiştiresim geliyorFragman rekor kırıyorÖnceki Çukur fragmanları 1 milyon falan izlenmiş . 9.Bölüm 2 ama 1 haftada olmuş . Bu 10.Bölüm 1.fragmanı sadece 3 günde 2.bucuk izlenmiş .3 e de yakında çıkar Trend den hiç düşmüyor .
Ve yorumların hepsi nerdeyse Vartolu diyor sankıı dizinin 1.başroluymuş gibi ,ama 1.Bölümden favorim olmuştu zaten
@Sherlock @MEnes @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati
Kadının biri youtube yorumunda Aras temiz yüzüyle oynayaıyor bu rolu Cumali gelsin diyorZaten Vartolu için izliyor millet, senin çakma süper kahraman Yamaç'ı her gördüğümde midem bulanıyor, kanalı değiştiresim geliyor
Cumali kim bee?Kadının biri youtube yorumunda Aras temiz yüzüyle oynayaıyor bu rolu Cumali gelsin diyor@S.G.A.T. @Forumdash
Kahraman'a çok içim ısındı. Umarım Cumali fazla farklı karakter olmaz. Mustafa Üstündağ izleriz.Kadının biri youtube yorumunda Aras temiz yüzüyle oynayaıyor bu rolu Cumali gelsin diyor@S.G.A.T. @Forumdash
Kahraman'a çok içim ısındı. Umarım Cumali fazla farklı karakter olmaz. Mustafa Üstündağ izleriz.Sağlam bir tokat bekliyorum Yamaç'a
Mustafa Üstündağ oynayacak hapisteki abisi Yamacın @ForumdashCumali kim bee?
Aras'ta sorun yok. Becerdiğini oynuyorMustafa Üstündağ oynayacak hapisteki abisi Yamacın @Forumdash
Aras sanki İçerde de daha pis yüzlü gözüküyordu yanı Çukur da fazla efendi görünüyor evet ama roluylede alakalı olabilir orada kötü burada iyi sonucta
İçerde de leş gibiydiMustafa Üstündağ oynayacak hapisteki abisi Yamacın @Forumdash
Aras sanki İçerde de daha pis yüzlü gözüküyordu yanı Çukur da fazla efendi görünüyor evet ama roluylede alakalı olabilir orada kötü burada iyi sonucta
İçerde de leş gibiydiBurda imaj yapmişlar. Güya rockçıDaha pis olması lazımdı aslında
İçerde de bildiğin piskopat tipi vardı yani yolda görsen korkarsınAras'ta sorun yok. Becerdiğini oynuyorSenarist çok zorluyor izleyenleri
Gerçek mi bu?Erkan Kolçak Köstendil: Bursaspor'da kaleciydim. Galatasaray'a profesyonel imza atacaktım, Faruk Süren yönetimi istifa edince transfer gerçekleşmedi.Ben de sinirlenip konservatuvar sınavına girdim.
Türk insanı melek yüzlü şeytanı sever aslındaİçerde de bildiğin piskopat tipi vardı yani yolda görsen korkarsınAma Çukur da kısa saçmı etkisinden artık bilemiyorum fazla temiz yüzlü görünüyor gibi evet
Ama Türk insanı piskopat kötü karakterleri sever onlada alakalı , Kara Sevda Emir örneği sıcakkan verebiliriz@sokak sanati
@sokak sanati
gerçek kendi röpörtajında söylemişGerçek mi bu?Erkan da tam kaleci ismi aslında
Yalniz bu cok iddiali durum degil mi Bursa'dan Galatasaray'a kaleci transferiHürriyet'e verdiği röportajda söyledi bunları.
http://www.hurriyet.com.tr/2017de-televizyonun-zirvesindekiler-40687495
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?