Çukur - 10. Bölüm Fragmanı

Erkan abinin oyunculuğuna laf yok ama karakteri de çok farklı. Bayağı kafa yormuşlar karakterler üzerinde belli oluyor. Vartolu'nun konuşma tarzı, hareketleri, yaptıkları normal geçmişinde sorunlar olan psikopat karakterleri gibi değil, çok değişik. Belki oyuncu iyi oynamasaydı diğer o tarz karakterlere benzeyebilirdi. Ama her bölüm kendine hayran bıraktırıyor adam. :bhr:
Vartolu ve Aliço dizinin çok önemli karakterleri ayrıca Paşa da hoşuma gidiyor oyunculuğu:Z:Z:Z

Fragman rekor kırıyor :Z Önceki Çukur fragmanları 1 milyon falan izlenmiş . 9.Bölüm 2 ama 1 haftada olmuş . Bu 10.Bölüm 1.fragmanı sadece 3 günde 2.bucuk izlenmiş .3 e de yakında çıkar Trend den hiç düşmüyor .

Ve yorumların hepsi nerdeyse Vartolu diyor sankıı dizinin 1.başroluymuş gibi ,ama 1.Bölümden favorim olmuştu zaten :Z:Z:Z
@Sherlock @MEnes @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati
Zaten Vartolu için izliyor millet, senin çakma süper kahraman Yamaç'ı her gördüğümde midem bulanıyor, kanalı değiştiresim geliyor :A

Mustafa Üstündağ oynayacak hapisteki abisi Yamacın @Forumdash :A :A :A

Aras sanki İçerde de daha pis yüzlü gözüküyordu yanı Çukur da fazla efendi görünüyor evet ama roluylede alakalı olabilir orada kötü burada iyi sonucta :A
İçerde de leş gibiydi :A Burda imaj yapmişlar. Güya rockçı:A Daha pis olması lazımdı aslında:A

Erkan Kolçak Köstendil: Bursaspor'da kaleciydim. Galatasaray'a profesyonel imza atacaktım, Faruk Süren yönetimi istifa edince transfer gerçekleşmedi.Ben de sinirlenip konservatuvar sınavına girdim.

İçerde de leş gibiydi :A Burda imaj yapmişlar. Güya rockçı:A Daha pis olması lazımdı aslında:A
Aras'ta sorun yok. Becerdiğini oynuyor :A Senarist çok zorluyor izleyenleri :(
İçerde de bildiğin piskopat tipi vardı yani yolda görsen korkarsın :A Ama Çukur da kısa saçmı etkisinden artık bilemiyorum fazla temiz yüzlü görünüyor gibi evet :A

Ama Türk insanı piskopat kötü karakterleri sever onlada alakalı , Kara Sevda Emir örneği sıcakkan verebiliriz :A :A :A @sokak sanati

@sokak sanati

İçerde de bildiğin piskopat tipi vardı yani yolda görsen korkarsın :A Ama Çukur da kısa saçmı etkisinden artık bilemiyorum fazla temiz yüzlü görünüyor gibi evet :A

Ama Türk insanı piskopat kötü karakterleri sever onlada alakalı , Kara Sevda Emir örneği sıcakkan verebiliriz :A :A :A @sokak sanati

@sokak sanati
Türk insanı melek yüzlü şeytanı sever aslında:A Pis kötü görünümlüye zaten gudubet derler çekilirler kenara:A Aras o yuzden tutturamadı:X