Çukur - 10. Bölüm Fragmanı

İnşallah, @Forumdash pek istekli değil gibi. :A
İçerde dizimiz şuan Ezel'den sonraki efsanemzdi :X Çukur'u sündürmek istiyorsan yaparız. Ben parama bakarım :A Kenan'ı bile yolladik parasızlıktan :(
@Forumdash Çağataycı olarak şuan tırnaklarını yiyor . Aras 2.sezonu da çıkarırsa Çağatayın ismi bile anılmayacak :A :A :A
Çağatay'ımızı ABD'ye yolladık. Şimdiden olay yaratıyor orada:A Dünya aktörü yapıcaz. Sen o zaman tırnaklarını değil saçını yolup saçlarını da yersin:A

İçerde dizimiz şuan Ezel'den sonraki efsanemzdi :X Çukur'u sündürmek istiyorsan yaparız. Ben parama bakarım :A Kenan'ı bile yolladik parasızlıktan :(

Çağatay'ımızı ABD'ye yolladık. Şimdiden olay yaratıyor orada:A Dünya aktörü yapıcaz. Sen o zaman tırnaklarını değil saçını yolup saçlarını da yersin:A
Karın ağrını anlamıştım işte bu yüz den çekiniyorsun :A :A :A

İnşallah bu hafta balonu toptan patlatacağız. :A

Geliyoruz :A

25446426_1879076765471132_723704495485073939_n.jpg

Şunun orijinalini var mı sende?

Fragman rekor kırıyor :Z Önceki Çukur fragmanları 1 milyon falan izlenmiş . 9.Bölüm 2 ama 1 haftada olmuş . Bu 10.Bölüm 1.fragmanı sadece 3 günde 2.bucuk izlenmiş .3 e de yakında çıkar Trend den hiç düşmüyor .

Ve yorumların hepsi nerdeyse Vartolu diyor sankıı dizinin 1.başroluymuş gibi ,ama 1.Bölümden favorim olmuştu zaten :Z:Z:Z
@Sherlock @MEnes @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati

Fragman rekor kırıyor :Z Önceki Çukur fragmanları 1 milyon falan izlenmiş . 9.Bölüm 2 ama 1 haftada olmuş . Bu 10.Bölüm 1.fragmanı sadece 3 günde 2.bucuk izlenmiş .3 e de yakında çıkar Trend den hiç düşmüyor .

Ve yorumların hepsi nerdeyse Vartolu diyor sankıı dizinin 1.başroluymuş gibi ,ama 1.Bölümden favorim olmuştu zaten :Z:Z:Z
@Sherlock @MEnes @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati
Erkan abinin oyunculuğuna laf yok ama karakteri de çok farklı. Bayağı kafa yormuşlar karakterler üzerinde belli oluyor. Vartolu'nun konuşma tarzı, hareketleri, yaptıkları normal geçmişinde sorunlar olan psikopat karakterleri gibi değil, çok değişik. Belki oyuncu iyi oynamasaydı diğer o tarz karakterlere benzeyebilirdi. Ama her bölüm kendine hayran bıraktırıyor adam. :bhr: