Burada Vartolu zaten bastan beri favorimÇukur'da süper kahraman zaten yaİçerde'de sürekli dayak yiyince bana herkesi döveceğim bir karakter yazın demiştir kesin bu herif
@Çiğdem
Ay sen maldan ne anlarsınBurada Vartolu zaten bastan beri favorim![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx
Yamacında o delirdiği sahneler iyi oluyor onun harici diğer sahnelerde maldan farkı yok@serhatt
Bana sıkıcı sıkıcı bilmiş bilmiş konusan robot gibi adam lazım değil başroller hep öyle oldundan ikinci adamlara yöneliyorum zaten tüm eğlenceli huylar onlarda oluyorAy sen maldan ne anlarsın![]()
Bana sıkıcı sıkıcı bilmiş bilmiş konusan robot gibi adam lazım değil başroller hep öyle oldundan ikinci adamlara yöneliyorum zaten tüm eğlenceli huylar onlarda oluyor![]()
![]()
@serhatt @Forumdash @MasacRE
ağzını topla ucubeBurada Vartolu zaten bastan beri favorim![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx
Yamacında o delirdiği sahneler iyi oluyor onun harici diğer sahnelerde maldan farkı yok@serhatt
Kudurmuşsun senBana sıkıcı sıkıcı bilmiş bilmiş konusan robot gibi adam lazım değil başroller hep öyle oldundan ikinci adamlara yöneliyorum zaten tüm eğlenceli huylar onlarda oluyor![]()
![]()
@serhatt @Forumdash @MasacRE
? ? ? ? ?Senin zibidilerine bin basar![]()
![]()
![]()
Aaa o braz farklı cnm tvlerde gözüktü bu türkiyede hiç gözükmedi yabancı kanal koymuşkurtlar vadisi sinegraf bölümlerinde de çıkarılmış sahneler var çukur'da ki gib
evet bakalım 2.sezondan da çıkacak mı çıkarılmış sahneler göreceğizAaa o braz farklı cnm tvlerde gözüktü bu türkiyede hiç gözükmedi yabancı kanal koymuş![]()
Takip etmek lazım o kanalıevet bakalım 2.sezondan da çıkacak mı çıkarılmış sahneler göreceğiz
Çukur'da süper kahraman zaten yaİçerde'de sürekli dayak yiyince bana herkesi döveceğim bir karakter yazın demiştir kesin bu herif
@Çiğdem
Ahahah hemen de kötülemişBurada Vartolu zaten bastan beri favorim![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx