Bu annesinin öz annesi oldunuda öğrenemeden gitmiştiEvet yere sermiş birini ilkkez@MasacRE
Bu annesinin öz annesi oldunuda öğrenemeden gitmiştiEvet yere sermiş birini ilkkez@MasacRE
Gördün mü senaryo iyice leş oluyorBu annesinin öz annesi oldunuda öğrenemeden gitmiştiHikayesi daha vardı
![]()
Keşke bu zibidi Senayı alsaydıda benim Mahsunum bu ecünnü yüzünden harcanmasaydı dağ gibi adama oldu olan ne buldular o ecünnüde anlamadımGördün mü senaryo iyice leş oluyorYa onun olan senayı alıp 😱 Ya sena da buna aşık olsaydı? yada kontrol altında tutmak için her istediğini yapsaydı? 😱
Sen izlersin ben Kenanı beklicemDönecek diyorlar![]()
![]()
![]()
Kenanın izlemediğim güncel dizisi yok abicim Kenan dedinmi akan sular dururSen izlersin ben Kenanı beklicem![]()
O zaman bekle ve gör
Edepsiz yalancı. Ss
Böyle hikaye olmaz olsun.Acıklı hikayesi işte![]()
Fatih filmini yok bunu Sülüman dizisinden çalmıslar yok şu konustukları sahne bizim mekandı diye izliyordunEdepsiz yalancı. Ss
geri dönerse başlarım3.sezona başlatırız belki tekrar seni![]()
![]()
![]()
Vlla bu zibidi ben sevmiyorum biliyorsunuzBöyle hikaye olmaz olsun.
Bu arada şu sahneyi görünce bile dizinin ne kadar sapıttığını anlıyor insan.![]()
Hikayede etkilenecsk birşey yok. Sondaki topaç ne alaka şimdi?Vlla bu zibidi ben sevmiyorum biliyorsunuzAma bu sahnede hikayesini görüyoruz senle @Forumdash abicimde gülüyor
![]()
![]()
![]()
Kenan dizi yapacakmışgeri dönerse başlarım![]()
Topaççtan kesmişler zaten sahneyi @Forumdash ve sen gibi gülenler olur diye sanırımHikayede etkilenecsk birşey yok. Sondaki topaç ne alaka şimdi?
Zaten Emrah'ı bende sevmiyordum, iyiki geberdi.![]()
Dişime göre olursa izlerimKenan dizi yapacakmış![]()