Bu annesinin öz annesi oldunuda öğrenemeden gitmiştiEvet yere sermiş birini ilkkez@MasacRE
Bu annesinin öz annesi oldunuda öğrenemeden gitmiştiEvet yere sermiş birini ilkkez@MasacRE
Gördün mü senaryo iyice leş oluyorBu annesinin öz annesi oldunuda öğrenemeden gitmiştiHikayesi daha vardı
Keşke bu zibidi Senayı alsaydıda benim Mahsunum bu ecünnü yüzünden harcanmasaydı dağ gibi adama oldu olan ne buldular o ecünnüde anlamadımGördün mü senaryo iyice leş oluyorYa onun olan senayı alıp 😱 Ya sena da buna aşık olsaydı? yada kontrol altında tutmak için her istediğini yapsaydı? 😱
Sen izlersin ben Kenanı beklicemDönecek diyorlar
Kenanın izlemediğim güncel dizisi yok abicim Kenan dedinmi akan sular dururSen izlersin ben Kenanı beklicem
O zaman bekle ve gör
Edepsiz yalancı. Ss
Böyle hikaye olmaz olsun.Acıklı hikayesi işte
Fatih filmini yok bunu Sülüman dizisinden çalmıslar yok şu konustukları sahne bizim mekandı diye izliyordunEdepsiz yalancı. Ss
geri dönerse başlarım3.sezona başlatırız belki tekrar seni
Vlla bu zibidi ben sevmiyorum biliyorsunuzBöyle hikaye olmaz olsun.
Bu arada şu sahneyi görünce bile dizinin ne kadar sapıttığını anlıyor insan.
Hikayede etkilenecsk birşey yok. Sondaki topaç ne alaka şimdi?Vlla bu zibidi ben sevmiyorum biliyorsunuzAma bu sahnede hikayesini görüyoruz senle @Forumdash abicimde gülüyor
Kenan dizi yapacakmışgeri dönerse başlarım
Topaççtan kesmişler zaten sahneyi @Forumdash ve sen gibi gülenler olur diye sanırımHikayede etkilenecsk birşey yok. Sondaki topaç ne alaka şimdi?
Zaten Emrah'ı bende sevmiyordum, iyiki geberdi.
Dişime göre olursa izlerimKenan dizi yapacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?