Star etiketini de koy tam yerini bulsun . Kendi gününe geldi ya bence yükselir, İbo Show'dan iyi gideceği kesin zatenYerini bulmuş diyelim.
Star etiketini de koy tam yerini bulsun . Kendi gününe geldi ya bence yükselir, İbo Show'dan iyi gideceği kesin zatenYerini bulmuş diyelim.
Kendini tanıtma adına bir konu açar mısın?yeni sezon baslarken benim de dikkatimi ceken durumdu.
misal, kult olmus ; acin kapiyi skecini sahsen cok ozluyorum . . .
ara ara acip eski bolumleri izliyorum. bir diger gecmisten begendigim skec; mahalle skeci ile ilgili olan seri.
yine de , tv de, bu ve guldur guldur gibi programlar her daim var olsunlar-bence.
ps;
dizi nin onceki sezonun dan kimi oyuncular dizilere gecmislerdi,, hangi dizilerde yer aliyorlar bir fikrim yok malesef.
bir tanesini hatirladim ; camdaki kiz dizisi kadrosun da yer aliyor.
Seri hâline gelip 10 kere oynanan skeçleri izlemiyorum maalesef. Ama yine de yeni skeçlerin bir çoğundan daha güzel olma ihtimalleri yüksek.yeni sezon baslarken benim de dikkatimi ceken durumdu.
misal, kult olmus ; acin kapiyi skecini sahsen cok ozluyorum . . .
ara ara acip eski bolumleri izliyorum. bir diger gecmisten begendigim skec; mahalle skeci ile ilgili olan seri.
yine de , tv de, bu ve guldur guldur gibi programlar her daim var olsunlar-bence.
ps;
dizi nin onceki sezonun dan kimi oyuncular dizilere gecmislerdi,, hangi dizilerde yer aliyorlar bir fikrim yok malesef.
bir tanesini hatirladim ; camdaki kiz dizisi kadrosun da yer aliyor.