Star'da yayınlanır benceStar alsın basının üstünde tutsun böyle bir programı, uğursuz kanala gitmesin ama yaaa.
Elinde tutamaz bence TV8 daha mantıklı.
Star'da yayınlanır benceStar alsın basının üstünde tutsun böyle bir programı, uğursuz kanala gitmesin ama yaaa.
5 gün Survivor, Süslü Korkuluk ve Kırmızı Oda ile yayını dolu kanalın.Star alsın basının üstünde tutsun böyle bir programı, uğursuz kanala gitmesin ama yaaa.
Kırmızı Oda pek kalıcı gibi durmuyor5 gün Survivor, Süslü Korkuluk ve Kırmızı Oda ile yayını dolu kanalın.
Sen ne güzel analizler yapıyorsun öyle5 gün Survivor, Süslü Korkuluk ve Kırmızı Oda ile yayını dolu kanalın.
Ben o topa girmek istemiyorum devam eder ya da etmez bilemem.Kırmızı Oda pek kalıcı gibi durmuyor
+1Star olabilir BKM'yle arası iyi. Zaten pek çok günü de boşken güzel bir karar olur.
Bence de Star bu fırsatı kaçırmamalıBen o topa girmek istemiyorum devam eder ya da etmez bilemem.Star'ın elinde 1 dizisi var 6 günü boş bunu kaçırmaması lazım.
Hayırlısı diyim.Star'da yayınlanır bence
Keşke alsa ya, Acun'un reklamlari daha kuvvetli.5 gün Survivor, Süslü Korkuluk ve Kırmızı Oda ile yayını dolu kanalın.
HayırlısıHayırlısı diyim.Umarım düşündüğüm gibi facia olmaz.
Keşke alsa ya, Acun'un reklamlari daha kuvvetli.
Hadi inşallah desem mi demesem mi bilemedim.Exxen’den bir hamle bekliyorum.
İzliyor muydun, hiç görmemiştim yorumunu.Çok Kötü Hareketler Bunlar!!!!!
Umarım denilen gibi başka kanala geçer ama youtube'da da devam eder umarim.
Son olarak Eser lütfen git artık!!!!
Youtube'dan izliyorum part part yemek yerkenİzliyor muydun, hiç görmemiştim yorumunu.
Şarkılar Bizi Söyler'den kesitler izlersin artık yemek yerken.Youtube'dan izliyorum part part yemek yerkenBilmem, komedilere yorum yapmıyorum galibaEngel olsaydın keşkeeeee(
Yüzüne bakmadım o prgramınŞarkılar Bizi Söyler'den kesitler izlersin artık yemek yerken.
O da bitmese bari benzer oranları alıyorŞarkılar Bizi Söyler'den kesitler izlersin artık yemek yerken.
Salı olur o Süreç'in dizisi var pazartesiYüzüne bakmadım o prgramınİclal'in dizisi gelcek galiba
İlk ondaydı son bölümde, nerede aynı oranları alıyor?O da bitmese bari benzer oranları alıyor
Salı olur o Süreç'in dizisi var pazartesi
O dizi pazartesi gelir mi bilemiyorum, ben salı diye düşünüyordum o dizi için.Yüzüne bakmadım o prgramınİclal'in dizisi gelcek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?