Çocukken Yaptığınız En Büyük Yaramazlık Hangisiydi?

İlkokul 1.sınıfta bir arkadaşa sinirlenmiş ve kapıyı suratına kapatayım derken kapıyı öyle bir kapattım ki çocuğun eli kapıda kaldı parmağı kırıldı garibimin:C:

tesbih taşımam hiç
güzel olurdu ama bana göre değil

küçükken biri benden 1 yaş büyük biri 4 yaş küçük 2 tane çocuğun kolunu maç yaparken kırmıştım

Haliyle apartman'daki tek cocuk benim suc bana kaldi hakli olarak
babam fatura'yi ödedi

nasıl ödedi aga markalara baksana

- - - Ekleme - - -

küçükken biri benden 1 yaş büyük biri 4 yaş küçük 2 tane çocuğun kolunu maç yaparken kırmıştım

maçta olur böyle şeyler aga

benim de 10 parmağımın 7 si çıktı ayrı ayrı zamanlarda kolum 3 kez ayak parmağım 2 kez çıktı 2 kez incildi

Beden dersindeydik.Sahada maç yapıyorduk defanstaydım.Arkadaşı durdurmak için bir hareket yaptım ve arkadaş yere düştü.Düştüğü yerde de kafası taşa çarpınca kanamaya başladı.Kötüydü.

6 yaşındayken komşumuzun kömürlüğünü yakmıstım,çocukluk işte

Birçok şey yaptık ama şimdi anlatıcağımın bende ayrı yeri var. Bi gün annem ev temizliğine girişmiş, halılar balkondan yarı sarkıtılmış haliyle duruyodu, tabi bende yarısını kaydırarak 4 tanesini düşürttüm tabi annemede söylemedim korkudan. Babam gelince söylerim belki babam beni korur diye
sonra anne balkona gitsinki ne görsün halılar yok, sokaktada yok. Birileri almış götürmüş. Annem halılar düşmüş diyince bende avanak gibi hemen koştum , koşmasaydım belki anlamıycaktı benim yaptığımı. O zaman hayatımın dönüm noktası olan dayağımı yemiştim Annemden
acısı hala yüreğimde kor durur.