Çocukken Yaptığınız En Büyük Yaramazlık Hangisiydi?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Herkesin iyisiyle,kötüsüyle bir çocukluğu oldu.Peki sizin çocukluk yıllarınızda yaptığınız en yaramazca haliniz hangisiydi?

Komşunun tavuğunun altındaki yumurtaları tek tek kırmak.Zavallılar oysa ki civciv olacaklardı :D

top oynamamıza kızarlardı hep biz de hep orda maç yapardık :kiki: bi kez mahallede maç yapıyoz her zamanki gibi. elimde bi tesbih vardı bulmuştum arabanın altına attım adam durdu kızdı bana rezil olmuştum o zaman en az 10 sene geçmiştir tabi :D

Son düzenleme:
Birgün garaj'cinin biri beni cok sinir etmisti. Daha birsey yapmadan etrafta dolanma dedi. Bende cok sinirlendim ve bisikletimi aldim, onun garajinin etrafina hep carptim, hep ezilme izleri kaldi :D

Kuzenimle top oynuyorduk:D ben şut çekiyodum kuzenim kaleciydi:D ama aparman kapısını kale yapmıştık:D bir füze çaktım apartman kapısının camı tuzla buz :kiki::F

top oynarken neler yapmadık ki :D
şimdi bizim evin önünde arkadaşla penaltı çekişiyoz ben bi vurdum top demire çarpıp yan binanın 4. katının balkonuna girdi vbe çamaşırlara geldi acayip utanmıştım
milyonda bir olacak iş istesem hayatta yapamam :kiki:

Oooo.. simdi daha kötüsü geldi aklima..

Kücükken cok arabalarla oynardim. En az kücük kücük 500 tane arabam vardi. Kamyon, ucak vs. Bu bagimliligim sonra kötü sonuclandi. Bizim oturdugumuz apartmanin ev sahibi zengindir. Haliyle misafirleride :)
Birgün misafirleri gelmis ziyarete biri BMW, bir Mercedes, ev sahibi de Porsche ve BMW. Tüm arabalari cizmisim taslarla :)

Oooo.. simdi daha kötüsü geldi aklima..

Kücükken cok arabalarla oynardim. En az kücük kücük 500 tane arabam vardi. Kamyon, ucak vs. Bu bagimliligim sonra kötü sonuclandi. Bizim oturdugumuz apartmanin ev sahibi zengindir. Haliyle misafirleride :)
Birgün misafirleri gelmis ziyarete biri BMW, bir Mercedes, ev sahibi de Porsche ve BMW. Tüm arabalari cizmisim taslarla :)

oha :kiki: sonra noldu aga :D

top oynamamıza kızarlardı hep biz de hep orda maç yapardık :kiki: bi kez mahallede maç yapıyoz her zamanki gibi elimde bi tesbih vardı bulmuştum arabanın altına attım adam durdu kızdı bana rezil olmuştum o zaman en az 10 sene geçmiştir tabi :D

"Her zamanki gibi maç" mı yapıyorsunuz? Yoksa "her zamanki gibi elinde tesbih" vardı? :F:F