Çocukken Yaptığınız En Büyük Yaramazlık Hangisiydi?

İlkokul 1.sınıfta bir arkadaşa sinirlenmiş ve kapıyı suratına kapatayım derken kapıyı öyle bir kapattım ki çocuğun eli kapıda kaldı parmağı kırıldı garibimin:C:

virgül koymayınca anlam karışmış :kiki: her zamanki gibi maç yapıyoduk ne tesbihi :D

fg.jpg

tesbih taşımam hiç :d güzel olurdu ama bana göre değil :D

küçükken biri benden 1 yaş büyük biri 4 yaş küçük 2 tane çocuğun kolunu maç yaparken kırmıştım

Haliyle apartman'daki tek cocuk benim suc bana kaldi hakli olarak :D babam fatura'yi ödedi :)

nasıl ödedi aga markalara baksana :D

- - - Ekleme - - -

küçükken biri benden 1 yaş büyük biri 4 yaş küçük 2 tane çocuğun kolunu maç yaparken kırmıştım

maçta olur böyle şeyler aga :d
benim de 10 parmağımın 7 si çıktı ayrı ayrı zamanlarda kolum 3 kez ayak parmağım 2 kez çıktı 2 kez incildi

Beden dersindeydik.Sahada maç yapıyorduk defanstaydım.Arkadaşı durdurmak için bir hareket yaptım ve arkadaş yere düştü.Düştüğü yerde de kafası taşa çarpınca kanamaya başladı.Kötüydü.

6 yaşındayken komşumuzun kömürlüğünü yakmıstım,çocukluk işte :D

Birçok şey yaptık ama şimdi anlatıcağımın bende ayrı yeri var. Bi gün annem ev temizliğine girişmiş, halılar balkondan yarı sarkıtılmış haliyle duruyodu, tabi bende yarısını kaydırarak 4 tanesini düşürttüm tabi annemede söylemedim korkudan. Babam gelince söylerim belki babam beni korur diye :kiki: sonra anne balkona gitsinki ne görsün halılar yok, sokaktada yok. Birileri almış götürmüş. Annem halılar düşmüş diyince bende avanak gibi hemen koştum , koşmasaydım belki anlamıycaktı benim yaptığımı. O zaman hayatımın dönüm noktası olan dayağımı yemiştim Annemden :kiki: acısı hala yüreğimde kor durur. :kiki: