Demin Hacksaw Ridge yazmıştın, silmişsin. Onu geri getirsene bir şey deneyeceğimKesinlikle Moonlight. Resmen siyasi nedenler yüzünden verdiler Oscar'ı.
Demin Hacksaw Ridge yazmıştın, silmişsin. Onu geri getirsene bir şey deneyeceğimKesinlikle Moonlight. Resmen siyasi nedenler yüzünden verdiler Oscar'ı.
Üstteki mesaja ekledim. Ama o garabet filmi savunmaya kalkma lütfen.Demin Hacksaw Ridge yazmıştın, silmişsin. Onu geri getirsene bir şey deneyeceğim
Arkadaşım zorla izletmişti birde üstüne Hobbit denen şeyleri izletti.LOTR üçlemesini izledin mi sahiden?
Al sana garabet filmKesinlikle Moonlight. Resmen siyasi nedenler yüzünden verdiler Oscar'ı. Hacksaw Ridge de büyük rezalettir.
Yine ucube bir laf buldu. Garabet. @denizz19Üstteki mesaja ekledim. Ama o garabet filmi savunmaya kalkma lütfen.
Arkadaşım zorla izletmişti birde üstüne Hobbit denen şeyleri izletti.
Kötüydü kötüydü kötüydü zorlası yok KÖTÜYDÜ...Zorla hiçbir şey keyif vermez, sen sakin kafayla izleseydin asıl değerini görürdün bence, yani kalite olarak cidden fazla söze gerek olmayan bir üçleme. Hobbit üçlemesi ise her bakımdan vasattı.
O dönemlerde de yaşamıştır bu şeytan gibi bir şey.Nerden de buluyor böyle eski osmanlıca kelimeleri
Bazen ben de anlamıyorum enteresan bir karakter mumyalara benziyorKötüydü kötüydü kötüydü zorlası yok KÖTÜYDÜ...
O dönemlerde de yaşamıştır bu şeytan gibi bir şey.
Konunun amacı bu zaten.Bunun için disslemen mi lazımdı.ss
AB grubu toplandı kaçalım artık.Bazen ben de anlamıyorum enteresan bir karakter mumyalara benziyor
Moonlight için kalbimi attım.LOTR: Aman vurmayın. Yani herkesin sevdiği kadar sevmedim sadece.
Annie Hall
Three Colors Blue
Pi: Aşırı kötü film.
300: Dünya'nın en yapay filmi.
Sprited Away: Zaten japon animesi sevmem de bu en kötüsüydü.
Spotlight: Dümdüz film.
Moonlight: Oscar almak için çekilen sanat kaygısı gütmeyen film.
Ghostbusters
Barton Fink: Coen'lere ayar oluyorum zaten.
My Left Foot: DD Lewis için çekilmiş sıkıcı mı sıkıcı bir film.
O Brother Where Art Thou: Sevmediğim yönetmenlerin en kötü filmi.
Şimdilik yeter. Vurun.
Bu filmler ne la ilk kez duyuyorum bir çoğunu bu marjinallere inat hepsini izleyip iyi ya da kötü yorum yapasım varKonunun amacı bu zaten.
AB grubu toplandı kaçalım artık.
Ben de dedim filmleri mi izledin. Dislemek için bahane arıyorsun.Konunun amacı bu zaten.
AB grubu toplandı kaçalım artık.
Bizim izlediklerimizi de onlar izlememiştir boşver kanka hani @Tolstoyevski'nin çok sevdiği sitedekilerden.Bu filmler ne la ilk kez duyuyorum bir çoğunu bu marjinallere inat hepsini izleyip iyi ya da kötü yorum yapasım var
Yüzüklerin Efendisi için harika attım.LOTR: Aman vurmayın. Yani herkesin sevdiği kadar sevmedim sadece.
Annie Hall
Three Colors Blue
Ghostbusters
Şimdilik yeter. Vurun.
LOTR: Aman vurmayın. Yani herkesin sevdiği kadar sevmedim sadece.
Annie Hall
Three Colors Blue
Ghostbusters
Şimdilik yeter. Vurun.