Yedi bitirdi deyince o yorum aklıma geldi ve yine güldüm.
Yedi bitirdi deyince o yorum aklıma geldi ve yine güldüm.
Ahahahah.Yedi bitirdi deyince o yorum aklıma geldi ve yine güldüm.![]()
Ben de çok sevdim sürekli dinliyorum.Ahahahah.
Şu şarkı da bağımlılık yaptı, dinlemekten bıkamıyorum.
Sen sedefine git bırak benim mine mi 😱Bence anlaşabiliriz seninle![]()
Hep anne rolleri oynadı genelde
Ay Sedef zaten önceliğim ama Mine de iyidir.Sen sedefine git bırak benim mine mi 😱
Hep anne rolleri oynadı genelde
Ama gayette taş hot seksi bir kadın mine tugay [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Allah Herkese mine gibi kadın versin[emoji7]
Sedef de yaşlandı artık.Ay Sedef zaten önceliğim ama Mine de iyidir.![]()
Ay sensin yaşlı.ss Hiç belli olmuyor yaşı o kadar genç duruyor beni meleğim.Sedef de yaşlandı artık.
Onu da Çilek Kokusu'na alalım, Volkan'a sevgili.![]()
Burak yir bitirir bak.Ay sensin yaşlı.ss Hiç belli olmuyor yaşı o kadar genç duruyor beni meleğim.
Yok benim Sedef için düşündüğüm başka partnerler var.![]()
aaaaaaaa fragmana bak reyting konusunda söylediklerimi geri alıyorum bu diziye kanım çok kaynadı şuan @mrt-06 @Bully @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL
Şarkıyı görünce hemen sevmeye başladı.aaaaaaaa fragmana bak reyting konusunda söylediklerimi geri alıyorum bu diziye kanım çok kaynadı şuan @mrt-06 @Bully @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL
![]()
ayy şimdi çile kokusunun nekadar ergen kızları varsa hepsi kadere baka hücum edicekler bu çok iyi oldu şu 1 hafta içerisinde 7 milyon kesin olucaz 1 milyonluk bir artış getiricek bu framan bizeŞarkıyı görünce hemen sevmeye başladı.![]()
@denizz19 duymasın.ayy şimdi çile kokusunun nekadar ergen kızları varsa hepsi kadere baka hücum edicekler bu çok iyi oldu şu 1 hafta içerisinde 7 milyon kesin olucaz 1 milyonluk bir artış getiricek bu framan bize![]()
Kendisi de ergen@denizz19 duymasın.![]()
aaaa yolarım saçını başını senin kızzzReytingler düşünce ucuz numaralara girişmişler vücudu ıslatarak t-shirtten kasların görünmesi ve öpüşme
Kendisi de ergen![]()
Kız sen bizi kötü etkiliyorsun @denizz19 ile @Yiğitt'i de kendine benzettin, beni de şey ediyorsun geçen Bellamy'nin vücudunu övüyordum.aaaaaaaa fragmana bak reyting konusunda söylediklerimi geri alıyorum bu diziye kanım çok kaynadı şuan @mrt-06 @Bully @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL
![]()