Saol bnde bekliyorum senide konuk alcam seni taniyan yokBekliyoruz, hayırlı olsun.![]()
Beni herkes tanıyor.Saol bnde bekliyorum senide konuk alcam seni taniyan yok![]()
Seni değerlendiremiyorlar valla ya ben güzel degerlendiricimEyvallah @cookies hakkaten hiç çağırılmıyorum
Dizi baslatmicim bu aralarbekliyorum bu hafta içinde başlatsan iyi olur bir tanede dizi başlatırsan daha iyi olur
o banlanman benim senaryoma çarptı aslında Yakamoz-Asinin gözü o senaryodaydı hepDizi baslatmicim bu aralar
@-potterhead- a falan söyle
Saol senide konuk alicim @Çiğdem- i köşeye sıkıştıririz ikimiz![]()
yok konuk olmam benDizi baslatmicim bu aralar
@-potterhead- a falan söyle
Saol senide konuk alicim @Çiğdem- i köşeye sıkıştıririz ikimiz![]()
sen zaten benim senaryomu okumadın iki yıl öncede bana puan vermeyip vadiciler ezdiler verdikleri üç puanda ben onları mentionlamıyorum hala üç puan veriyorlar ve ben vadiye sinirlendimde bağırdım vadinin reytingleri düşşün diye bağırdım ve bağırdım oldu şuçu pararelde arıcaklarına kimi kızdırdıklarına baksınlar
aaaaaaaaaaa @pompy in bu cevabı sana yeter @xemrexxx bana söz kalmadısen zaten benim senaryomu okumadın iki yıl öncede bana puan vermeyip vadiciler ezdiler verdikleri üç puanda ben onları mentionlamıyorum hala üç puan veriyorlar ve ben vadiye sinirlendimde bağırdım vadinin reytingleri düşşün diye bağırdım ve bağırdım oldu şuçu pararelde arıcaklarına kimi kızdırdıklarına baksınlar
türkçede ne demek istemiş reyiz
vadinin reytingleri düşsün diye bağırmış şuan düşük reytingleri sağlayan benim diyor 😱😱türkçede ne demek istemiş reyiz![]()
gözlemciye anlatmıştım ben bir kızdığım her dizi düştü muhteşem yüzyılda son sezon düştüvadinin reytingleri düşsün diye bağırmış şuan düşük reytingleri sağlayan benim diyor 😱😱