Çiftler Yarışıyor 5.Hafta

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
VPgykP.png

Herkese yeni haftadan merhabalar, geç başladık bu hafta ama haftada bir gitmek en mantıklısı şu durumda. Herkese başarılar. Öncelikle Haftanın Sunucuları! (Aslı Enver&Murat Boz ve İrem Derici&Lider Şahin)

1_d.jpg

dad13b6f896930c0751bd0ca998e42d7.jpg

Bazı Hatırlatmalar;
1) Bu hafta 1 kişi elenecektir.
2) Recap süresi max 3.00 dakikadır.
3) İlk 4 final puanı alacaktır. (7-5-4-3)
4) Yarışma 10 Hafta Sürecektir.
Final Puanı: (Not 7.Hafta Sonunda Final Puanı En Yüksek Olan Yarışmacu Doğrudan Finalist)
1) Behlül Bihter 18
3) Zeynep Memoli 14
2) Poyraz Ayşegül 13
4) Reyhan Mazhar 8
4) Carlos Yaren 7

Haftanın Şarkısı:

Yarışmacılar:
1- Reyhan Mazhar - denizz19
2- Songül Güney - vadikızı
3- Yaman Mira - turkuazz Recap: 0:34-3:45
4- Behlül Bihter - sokak sanati Recap: 1:17-1:19:50
5- Carlos Yaren - xemrexxx
6- Poyraz Ayşegül - Aserat Recap: 0:00-3:40
7- Zeyno Memoli - Çiğdem-

Jüriler:
dosimosi (Jüri Başkanı)
Bully
mrt-06
MasacRE-
MEnes
yader
eskici
DarkLeqenD
batuhankaralar

Son Sahne Gönderme Süresi Çarşamba 20.00'dır..

@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @destere @masacre- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @batuhankaralar @vadikızı @mrt-06 @dosimosi

Son düzenleme:
Yeni hafta hayırlı olsun önceki hafta oy kullanamamıştım bağlantı sorunu olduğu için yarışmaya olan ilgimiz tam:) bu hafta çok iddalı sahneyle karşınızda olacağız:)

@MEnes @Doğu ve @MasacRE- bu hafta bu yarismayada bir el atin :A
@Doğu tatli dille yaklastik sana özgursun dedik oylamada ama anlasilan sen @Çiğdem- gibi kaba kuvvetle sana oy kullandirtmami istiyorsun. sorun degil.
evimin köşesinde gümüs kapli süpürgemi senin icin zevkle kullanabilirim :A

@MEnes @Doğu ve @MasacRE- bu hafta bu yarismayada bir el atin :A
@Doğu tatli dille yaklastik sana özgursun dedik oylamada ama anlasilan sen @Çiğdem- gibi kaba kuvvetle sana oy kullandirtmami istiyorsun. sorun degil.
evimin köşesinde gümüs kapli süpürgemi senin icin zevkle kullanabilirim :A
İşte gönlü bol bir kardeşimiz örnek al eli maşalı @Çiğdem- :A Gümüş kaplamalı süpürgeyle dövüyor işte aradığım linç ruhu budur. Sen ise bizi meşe odunu babannenden kalma oklavayla dövüyorsun bak bak da ibret al :A

beni etiketlememişsin bana niye burdan bildirim geldiki forum yanlış alarm veriyor sanırım yada gizli güçler malatya- stockholm izdivacımı istiyor ne dersin ? :))
farkindaysan cok sevdiğim deger verdiğim benim icin özelmi özel @Bully de etiketlemedim. sadece yarisanlari yaptim.
mayiskralininkini alinti yapinca onun olmamislari olmus oldu yada kader bizi bir araya getirmek istiyor :A

son cumleni tam okumamsim. benzer yazmisim. kalp kalbe karsi demek

farkindaysan cok sevdiğim deger verdiğim benim icin özelmi özel @Bully de etiketlemedim. sadece yarisanlari yaptim.
mayiskralininkini alinti yapinca onun olmamislari olmus oldu yada kader bizi bir araya getirmek istiyor :A

son cumleni tam okumamsim. benzer yazmisim. kalp kalbe karso demek

özelinin kafasına meteor düşer umarım:) yerin yedi kat dibinde türbüşonla dansederler de bizde kurtuluruz sende :))