Ekstra tarafsız bir şekilde kullandığım oylarımı gönderdim, @MayısKralı bugün açıklarsan sevinirim![]()
benim çiftimi nasıl buldun
Ekstra tarafsız bir şekilde kullandığım oylarımı gönderdim, @MayısKralı bugün açıklarsan sevinirim![]()
oylama ne zaman sona eriyordu bende kullanmamışım etiketleyen yokki hafta içinde unutuyoruz haliyleBugun oy kullanmayi unutmayin. @MayısKralı na yollayacaksiniz
@vadikızı @MEnes @MasacRE- @mrt-06 @sokak sanati @Bully @eskici @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @turkuazz @yader @destere @destere @Doğu
vakti ve imkani olanlari oylamaya bekleriz
bugün son gün
oylarimi kullandim.
gecen haftaya göre birisi yukseldi digeri biraz sert bir düşüş yaşadi.
bonkör davranmaya devam ettim. en düşük oyladigim kişi bile yüksek aldi.
herkese başarilar
ben yarismada ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum. benim sorularda cevapsiz. öyle kendimce katkida bulunmaya calisiyorum. ozaman sen simdi oylamani yap yarina aciklanacakmis. elbet bir etiket gelir, bi bakariz baslamisoylama ne zaman sona eriyordu bende kullanmamışım etiketleyen yokki hafta içinde unutuyoruz haliylene başkandan hayır var ne sunucudan
![]()
ben yarismada ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum. benim sorularda cevapsiz. öyle kendimce katkida bulunmaya calisiyorum. ozaman sen simdi oylamani yap yarina aciklanacakmis. elbet bir etiket gelir, bi bakariz baslamis
@MayısKralı na yolla. 😉
18.30 gordugun gibi gunden sasiyoruz saatten sasmiyoruz.![]()
Yarına mi kaldı.![]()
Maalesef yeterli oy yok elimde ama etiket pek yapamiyorum sizin etiketlerin coguda gelmiyor bana bazen![]()
Tamam başkan ilgilensin işte etiket işi ile.![]()
puanlarımı yolladım bir köşeye atmayasınYapiyor oda sağolsun benden çok ilgileniyor ama iletişim sorunu var aramızda oturupta konuşmuyoruz yarışmayı hiç![]()
değerli olan birinin puanida haliyle değerli olur 😉puanlarımı yolladım bir köşeye atmayasınçok değerli puanlardır onlar özenerek verilmiştir
![]()
aynendeğerli olan birinin puanida haliyle değerli olur 😉