@xemrexxx ve @turkuazz
sahnenizi özelden @MayısKralı na yollamamissaniz unutmayin son sahne yollama süresi saat 16.00da
sahnenizi özelden @MayısKralı na yollamamissaniz unutmayin son sahne yollama süresi saat 16.00da
@xemrexxx ve @turkuazz
seninki varya şaşkin. sahne yollamasini diyorum oy değil.anaaa ben yollamadım hemen gönderim
seninki varya şaşkin. sahne yollamasini diyorum oy değil.
sen neyi yollamadin ??
emre ile turkuaz buraya paylasmadigi icin belki ozelden mayiskralina yollamistir diye düşündum. Hatirlatma yapayim dedim
bende diyorumki özelden yollamak sartmi? buraya paylasmak yeterli degilmi ? o kısmı bilmiyorum neyse öyle ise yolla ozaman. son 15 dakikaVideomu özelden göndermemiştim onu diorum ben
bende diyorumki özelden yollamak sartmi? buraya paylasmak yeterli degilmi ? o kısmı bilmiyorum neyse öyle ise yolla ozaman. son 15 dakika
zamanında değerini bilmemiş kızın iş işten geçtikten sonra nostalji yapıyor senin memogül
süre 3 dakika olacakya bence 1.42 den basla. o sahneden sonrasi harika
@denizz19 reyhan ve mazhar bu haftada guzel.
herkes duygusala baglamis bu hafta
Bihter ve Behlül yine dokturmüş. illa yan yana sahne olmasina gerek yokmuş
bu cift her haliyle duyguyu geciriyor.
@vadikızı diger haftalara göre bir tık çıtayi yükseltmissin
@Çiğdem- seninkindede Memoliden çok Zeyno döktürmüş
zamanında değerini bilmemiş kızın iş işten geçtikten sonra nostalji yapıyor senin memogül
hani carsamba olmayacakti
Oylarımı gönderdim ve kaçıyorum herkese başarılar.Bugun oy kullanmayi unutmayin. @MayısKralı na yollayacaksiniz
@vadikızı @MEnes @MasacRE- @mrt-06 @sokak sanati @Bully @eskici @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @turkuazz @yader @destere @destere @Doğu
vakti ve imkani olanlari oylamaya bekleriz
bugün son gün
oylarimi kullandim.
gecen haftaya göre birisi yukseldi digeri biraz sert bir düşüş yaşadi.
bonkör davranmaya devam ettim. en düşük oyladigim kişi bile yüksek aldi.
herkese başarilar
Oylarımı gönderdim ve kaçıyorum herkese başarılar.