Çiftler Yarışıyor 4.Hafta

süre 3 dakika olacakya bence 1.42 den basla. o sahneden sonrasi harika

@denizz19 reyhan ve mazhar bu haftada guzel.
herkes duygusala baglamis bu hafta :)
Bihter ve Behlül yine dokturmüş. illa yan yana sahne olmasina gerek yokmuş
bu cift her haliyle duyguyu geciriyor.
@vadikızı diger haftalara göre bir tık çıtayi yükseltmissin
@Çiğdem- seninkindede Memoliden çok Zeyno döktürmüş
zamanında değerini bilmemiş kızın iş işten geçtikten sonra nostalji yapıyor senin memogül :)

@dosimosi ayy geçen hafta sırf şiiri memoli Söylüyor diye gitti @destere efendi bana kötü puan verdi bende bu hafta şiiri zeynoya söyletiyorumki destere efendi yüksek versin memoliyi çekemiyorda :A :A :A

@destere hahaha haklısın vlla ama aynı duruma sende düşebilirsin yıllar sonra kıymet bilmediğin birisinin resmine bakıp öyle don paça dona kalırsın bence ders çıkarmalısın bu sahneden :A :A :A

@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @destere @MasacRE- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @batuhankaralar @vadikızı @mrt-06 @dosimosi @yader

Oylama başlamıştır son oy gönderme çarşamba 18.00'dır, sahneler konuda oylarını göndermeyen -15 alır
hani carsamba olmayacakti :)
neyse artik ilk oyu paylasma durumum olmazsa sana haber veririm :)
konuyada oy kullanma süresini koysan iyi olur.
açiklamayi kacta başlatiyoruz ?

Bugun oy kullanmayi unutmayin. @MayısKralı na yollayacaksiniz
@vadikızı @MEnes @MasacRE- @mrt-06 @sokak sanati @Bully @eskici @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @turkuazz @yader @destere @destere @Doğu
vakti ve imkani olanlari oylamaya bekleriz :)
bugün son gün

oylarimi kullandim.
gecen haftaya göre birisi yukseldi digeri biraz sert bir düşüş yaşadi.
bonkör davranmaya devam ettim. en düşük oyladigim kişi bile yüksek aldi.
herkese başarilar
Oylarımı gönderdim ve kaçıyorum herkese başarılar. :A

@MayısKralı sizin saatle saat 5 te bir toplantim var ve buyuk olasilikla 6ya kadar devam eder. oylamayi hemen 18.00da aciklayacaksan hepsini sen aciklarsin. 18.30 da yetişme ihtimalim olabilir.

Oylarını kullandım.:A Ayşegül Poyraz bu hafta iyiydi Mita Yaman seviliyor zaten ben deniz tarafından. Memoli ve Zeynoda duygusal gelmiş.. Songül ve Güney iyi sayılır bu üçlünün ardından en iyi..