Çiftler Yarışıyor 4.Hafta

anaaa ben yollamadım hemen gönderim
seninki varya şaşkin. sahne yollamasini diyorum oy değil.
sen neyi yollamadin ??

emre ile turkuaz buraya paylasmadigi icin belki ozelden mayiskralina yollamistir diye düşündum. Hatirlatma yapayim dedim

seninki varya şaşkin. sahne yollamasini diyorum oy değil.
sen neyi yollamadin ??

emre ile turkuaz buraya paylasmadigi icin belki ozelden mayiskralina yollamistir diye düşündum. Hatirlatma yapayim dedim

Videomu özelden göndermemiştim onu diorum ben

zamanında değerini bilmemiş kızın iş işten geçtikten sonra nostalji yapıyor senin memogül

@dosimosi ayy geçen hafta sırf şiiri memoli Söylüyor diye gitti @destere efendi bana kötü puan verdi bende bu hafta şiiri zeynoya söyletiyorumki destere efendi yüksek versin memoliyi çekemiyorda

@destere hahaha haklısın vlla ama aynı duruma sende düşebilirsin yıllar sonra kıymet bilmediğin birisinin resmine bakıp öyle don paça dona kalırsın bence ders çıkarmalısın bu sahneden

hani carsamba olmayacakti

neyse artik ilk oyu paylasma durumum olmazsa sana haber veririm

konuyada oy kullanma süresini koysan iyi olur.
açiklamayi kacta başlatiyoruz ?

Oylarımı gönderdim ve kaçıyorum herkese başarılar.

@MayısKralı sizin saatle saat 5 te bir toplantim var ve buyuk olasilikla 6ya kadar devam eder. oylamayi hemen 18.00da aciklayacaksan hepsini sen aciklarsin. 18.30 da yetişme ihtimalim olabilir.

Oylarını kullandım.
Ayşegül Poyraz bu hafta iyiydi Mita Yaman seviliyor zaten ben deniz tarafından. Memoli ve Zeynoda duygusal gelmiş.. Songül ve Güney iyi sayılır bu üçlünün ardından en iyi..