arkadaşim hersey yolunda.
fiziki değilde sözlu tartişmanin yaşandigi bir toplantim oldu ama inanilmaz rahatladim. şimdide misafirlige gidecem. cay keyfi iyi gelecek.
gece sana geri dönuş yapacağim haberin olsun
Peki Gökhan Türkmen@batuhankaralar olmamış atıp durmasana yanlış sahne seçmişsin ben napayım yoksa 2 vermek isterdim sana. Geçmiş olsun üzüldüm elenmene.
Neyse ki bu hafta da final puanı almışız. Benden ciddi anlamda endişelensen iyi edersin. @sokak sanati
Sana da geçmiş olsun. @batuhankaralar
fiziki değilde sözlu tartişmanin yaşandigi bir toplantim oldu ama inanilmaz rahatladim. şimdide misafirlige gidecem. cay keyfi iyi gelecek.
Yazıyorum bunları sen de Ziynet Sali ile yarışıyordun dimi Polat olmasa Çakır oracıkta Elif'i kuzu çevirme yapıyordu sahneyi yanlış anlamışsınız hepinizFinal puanı almam sevindirici.
@batuhankaralar aklını ekmek peynirle mi yedin koçum o nasıl sahne öyle kızma ama Çakır Elif olsa tam puan alırdı
Aşk Lazım şarkısını sevdiğini biliyorum, düşük verirsen kötü niyetli olduğun ortaya çıkar.Peki Gökhan Türkmen
Seninde Cem Karacan duruyor bak Denizle iyi geçin zararlı çıkarsın yoksa bu alemde racon bizden sorulur ona göre denk al ayağınıYazıyorum bunları sen de Ziynet Sali ile yarışıyordun dimi Polat olmasa Çakır oracıkta Elif'i kuzu çevirme yapıyordu sahneyi yanlış anlamışsınız hepiniz
Herkese 1 puan veremeyeceğime göre düşük verme ihtimalim fazla yokAşk Lazım şarkısını sevdiğini biliyorum, düşük verirsen kötü niyetli olduğun ortaya çıkar.
bugun ben misafirliğe gidecem. genelde bana gelirler. bugun erken davrandim. 3 toplantim vardi haliyle misafire hizmet edecek tajat kalamdiŞey sorcam sen yurtdışında yaşıyorsun ya misafirlerin Türk mü yabancı mı
Çok sevindim senin adına.arkadaşim hersey yolunda.
Çok sevindim senin adına.
Ben de geceye kadar ödevimi bitiririm konuşuruz, burda çok zaman kaybettim zaten lanet olsun bu konuya. ss