Çiftler Yarışıyor 4.Hafta Eleme Gecesi

@turkuazz oy kullanmaman olmamış, inşallah harcanmaz Yaman - Mira.ss

Ödev yapıyorum bakarım arada. :A
arkadaşim hersey yolunda.
fiziki değilde sözlu tartişmanin yaşandigi bir toplantim oldu :A ama inanilmaz rahatladim. şimdide misafirlige gidecem. cay keyfi iyi gelecek.
gece sana geri dönuş yapacağim haberin olsun :D

@batuhankaralar olmamış atıp durmasana yanlış sahne seçmişsin ben napayım yoksa 2 vermek isterdim sana. :A Geçmiş olsun üzüldüm elenmene. :A

fiziki değilde sözlu tartişmanin yaşandigi bir toplantim oldu :A ama inanilmaz rahatladim. şimdide misafirlige gidecem. cay keyfi iyi gelecek.

Şey sorcam sen yurtdışında yaşıyorsun ya misafirlerin Türk mü yabancı mı :A

Final puanı almam sevindirici. :D

@batuhankaralar aklını ekmek peynirle mi yedin koçum o nasıl sahne öyle :F kızma ama Çakır Elif olsa tam puan alırdı :D
Yazıyorum bunları sen de Ziynet Sali ile yarışıyordun dimi :A Polat olmasa Çakır oracıkta Elif'i kuzu çevirme yapıyordu sahneyi yanlış anlamışsınız hepiniz :D

Yazıyorum bunları sen de Ziynet Sali ile yarışıyordun dimi :A Polat olmasa Çakır oracıkta Elif'i kuzu çevirme yapıyordu sahneyi yanlış anlamışsınız hepiniz :D
Seninde Cem Karacan duruyor bak Denizle iyi geçin zararlı çıkarsın yoksa bu alemde racon bizden sorulur ona göre denk al ayağını :A

Şey sorcam sen yurtdışında yaşıyorsun ya misafirlerin Türk mü yabancı mı :A
bugun ben misafirliğe gidecem. genelde bana gelirler. bugun erken davrandim. 3 toplantim vardi haliyle misafire hizmet edecek tajat kalamdi :A
ankarali bir aileye gidecem oturmaya. bana gelenlerin 90%turkiyeli gerisi isvec ve arnavut :A isveclilerin pek misafirlik kulturu yok cok az

Çok sevindim senin adına. :A

Ben de geceye kadar ödevimi bitiririm konuşuruz, burda çok zaman kaybettim zaten lanet olsun bu konuya. ss

ben simdi cikiyorum.
oylarimla herkesi memnun etmişimdir umarim. en düşük puanim bile yuksekti :A bas juriligin avantaji olsa gerek :A
haydi herkese hayirli aksamlar
ha bu arada @MayısKralı carsamba ve persembe olmasin artik daha öncede söyledim :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan