Geçen hafta hangi gün açıklandığını unuttum ama dizimin olduğu bir güne denk gelmişse gözümden kaçması normal.Geçen hafta tam vermiştim bir teşekkür etmedin bu hafta cezanı kestim.
Geçen hafta hangi gün açıklandığını unuttum ama dizimin olduğu bir güne denk gelmişse gözümden kaçması normal.Geçen hafta tam vermiştim bir teşekkür etmedin bu hafta cezanı kestim.
Hımm anlıyorum ben biraz kinci bir jüriyim ona göre ayağını denk al.Geçen hafta hangi gün açıklandığını unuttum ama dizimin olduğu bir güne denk gelmişse gözümden kaçması normal.
İlahi adalet varsa sen elenirsin ama bu ülkede zor at gözlüklü fanlar varNiye yalan mı haftaya o elenince ben de Kırgınlar'a iyi bir puan vereceğim diye anlaşmıştık ya
@denizz19 inşallah elenirsin bu puan ne 😡😡😡
Niye yalan mı haftaya o elenince ben de Kırgınlar'a iyi bir puan vereceğim diye anlaşmıştık ya
@denizz19 inşallah elenirsin bu puan ne 😡😡😡
İzlediğin diziye 1 verecek halin yok herhalde, yani sezon boyunca bu kinin bana sökmeyecek.Hımm anlıyorum ben biraz kinci bir jüriyim ona göre ayağını denk al.
Poyraz'ı geçtin de Mira'ya takıldın bu sefer, Mira elenirse önün açılabilir ama sevinebilirsin.
Gidip senin gibi Elif - Çakır sahnesine 4 puan vermedim en azından. ss@Bully bu nasıl bir zevksizliktir.
Sana çok bile .ss
3.sezonu pek beğenmiyorum, bunu göz önünde bulundurarak düşük verebilirim sana bahane bahanedir.İzlediğin diziye 1 verecek halin yok herhalde, yani sezon boyunca bu kinin bana sökmeyecek.