forumda olmayacam evetaylarca kaybolucakmısın nasıl yani yaz ayında seni hiçmi görmücem ben
forumda olmayacam evetaylarca kaybolucakmısın nasıl yani yaz ayında seni hiçmi görmücem ben
forumda olmayacam evet
bizim tayfa seni yanliz birakmazyaa üzüldüm bak şimdi yaa kendimi çok yanlız hissedecem
bizim tayfa seni yanliz birakmaz
Bence sende biraz ara ver forumaevet kaanda denizde yalnız bırakmazda sen başkasın ya
Bence sende biraz ara ver foruma
yarışmaya katılacağım ama yarışacağım çifti daha seçmedim
Çiftler Yarışıyor 2.Sezon'un 2.Çifti Hürrem&Süleyman ( xemrexxx ) 3.Çifti ise Arnav&Kushi (Ice_Cool_23 ) Oluyor!
Açıklanan Çiftler:
1) Meltem & Haluk - denizz19
2) Hürrem & Süleyman - xemrexxx
3) Arnav & Kushi - Ice_Cool_23
Başvurular hala devam ediyor, gün içinde belli olmuş diğer yarışmacılarda açıklanacaktır.
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock
hürremle kusihiyi ben alayım, arnavla sülümanı sana bırakayım
Çiftler Yarışıyor 2.Sezon'un 2.Çifti Hürrem&Süleyman ( xemrexxx ) 3.Çifti ise Arnav&Kushi (Ice_Cool_23 ) Oluyor!
Açıklanan Çiftler:
Başvurular hala devam ediyor, gün içinde belli olmuş diğer yarışmacılarda açıklanacaktır.
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock
yaz için geçerli. tatile gidecegim ve demiştim bir ara teknolojiden uzak kalmak istiyorum diyeOlmadı bu
Biliyorum söylemiştin ama yokluğun aranılıryaz için geçerli. tatile gidecegim ve demiştim bir ara teknolojiden uzak kalmak istiyorum diye
teşekkurler çok iyisinBiliyorum söylemiştin ama yokluğun aranılır
En son katılmıycam demiştin ama yine de soruyorum katılacakmısın
arnev kuvsev hangi dizinin çiftiydi ilk defa duyuyorunm
Açıklanan Çiftler:
Bir Garip Aşk Kanal 7 Oğlan çok yakisikli begenecegine eminimarnev kuvsev hangi dizinin çiftiydi ilk defa duyuyorunm
evet iste o yarismalar benim aktiflimi cogaltti, ben gidecem dedikce dahada baglandim burayaAynen ama yarışmasızda çekilmiyor burası
aaa evet oğlan iyiymiş ama kız çok sinir bozucu görünüyorBir Garip Aşk Kanal 7 Oğlan çok yakisikli begenecegine eminim
@xemrexxx sülüman ve haremi olarak katılsaymıs keşke ayollhürremle kusihiyi ben alayım, arnavla sülümanı sana bırakayım
Yok ya kızda cok tatlı resimdeki sahne de somurtmus sadeceaaa evet oğlan iyiymiş ama kız çok sinir bozucu görünüyor
@xemrexxx sülüman ve haremi olarak katılsaymıs keşke ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?