Çiftler Yarışıyor 2.Sezon Başvuru

4 5 ve 6 lı grup şeklinde yap @MayısKralı 4 kişilik gruptan 2 5 kişi gurupluktan 3 ü geçer 6 lı gruptan ilk üç çıkar 1. Seribaşı olur 2.lerden en yüksek puanı alan Seribaşı olucak galibiyete üç puan beraberlik 1 puan mağlubiyet 0 puan olsun @MayısKralı ben yardım ederim
@Çiğdem- benim fikrim nasıl bence böyle yapsın
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

keşke aynı etiketi geçen hafta yapsalardı bir işe yarardı
şimdi ilk sırada olmak pek bir anlam ifade etmiyor

kendi yerime atadım seni
Senin yerini dolduracaksam hiç katılmayayım daha iyi.

Yoo ondan demedim istemiyorsan olmazsın zorla bir şey yaptıramam ben destereye dedim @Bully de yokum deyince ondan dedim yaza yaparım gerçi bu yaz forumda olmayabilirim
onun bana olan lafini alintiladin, haliyle kendim icin dusundum.
yaza ben yokum zaten. aylarca kaybolacam, o gidisin bir dönusu olacakmi bilemiyorum. zaman gösterecek

Yoo ondan demedim istemiyorsan olmazsın zorla bir şey yaptıramam ben destereye dedim @Bully de yokum deyince ondan dedim yaza yaparım gerçi bu yaz forumda olmayabilirim
2 yarışma yeter bana, okul da başlıyor uğraşamam yani, zaten sen de vakit ayıramayacaksın buna adım kadar eminim

Hiç boşuna rezil olmasın yarışma, yazın yapmak varken

Çiftler Yarışıyor 2.Sezon'un 2.Çifti Hürrem&Süleyman ( xemrexxx ) 3.Çifti ise Arnav&Kushi (Ice_Cool_23 ) Oluyor!

Açıklanan Çiftler:
1) Meltem & Haluk - denizz19
2) Hürrem & Süleyman - xemrexxx
3) Arnav & Kushi - Ice_Cool_23

Başvurular hala devam ediyor, gün içinde belli olmuş diğer yarışmacılarda açıklanacaktır.

@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock

Hala benim etiket listemi kullaniyonuz

neyse bol sans dilerim
nezaman baslamayi planliyorsunki ?

onun bana olan lafini alintiladin, haliyle kendim icin dusundum.
yaza ben yokum zaten. aylarca kaybolacam, o gidisin bir dönusu olacakmi bilemiyorum. zaman gösterecek

aylarca kaybolucakmısın nasıl yani yaz ayında seni hiçmi görmücem ben