bence de senin gibi barbi rakipler olmamalıPes etmem için karşımda harbi rakip olmalı.![]()
bence de senin gibi barbi rakipler olmamalıPes etmem için karşımda harbi rakip olmalı.![]()
Onu ezen ezmiş zaten ben sadece tozunu alacağım.Emre'yi çok eziyorsun şimdiden.![]()
Kesinlikle öyle kendini iyi ifade ediyorsun bu güzel.bence de senin gibi barbi rakipler olmamalı![]()
Onu ezen ezmiş zaten ben sadece tozunu alacağım.
Kesinlikle öyle kendini iyi ifade ediyorsun bu güzel.![]()
amann oo istediği kadar konuşsun cnm kimin haftanın birincisi olduğuna üyeler karar vericek ankette kim fazla oy görürse yanı @xemrexxx sabaha kadarda konuşsa ona kim oy verir bilemiyorum hahahah![]()
ay seninle daha fazla tartışıp ağır ab seviyemi düşürememOnu ezen ezmiş zaten ben sadece tozunu alacağım.
Kesinlikle öyle kendini iyi ifade ediyorsun bu güzel.![]()
Hmm iyi bakalım bekliyoruz marifetlerini.
stüdyo ya dünya para gitti ilk günden zarar falan verirsiniz cam çerceve kırarsınız vlla alırım elime oklavayıHmm iyi bakalım bekliyoruz marifetlerini.![]()
Kaptırma kendini o kadar total 12 AB 9 alacağız inşallah.stüdyo ya dünya para gitti ilk günden zarar falan verirsiniz cam çerceve kırarsınız vlla alırım elime oklavayı![]()
çokk tşşkHarika ve ilgi çekici bir program.
Takip edeceğim hatta bende olmak isterim yarışmacı.
![]()
🙂Çiğdemle Bu Tartışma Sönmez merakla bekleniyor o zaman.çokk tşşk
turnuva şeklinde yapmayı düşünüyorum bu aralar gelişmeleri sizlere zamanla bildiricem turnuvaya dökebilirim program formatını![]()
🙂Çiğdemle Bu Tartışma Sönmez merakla bekleniyor o zaman.![]()
öyle yapmayı düşünüyorum cnm yeni format tanıtımınıda yakında yapıcam bu konuda bildiricem sizlere 🙂🙂🙂@Çiğdem- turnuva sistemi olarak yap![]()