Niye senaryoları saçma mı buluyorsun ?İyi saçmalandı bu senaryo işleri.
Niye senaryoları saçma mı buluyorsun ?İyi saçmalandı bu senaryo işleri.
Hayır ne alaka ?Niye senaryoları saçma mı buluyorsun ?
evet varsın hatta bjk nin teknik direktörüsünBen varmıyim dizide
Aaaayy o dizi o merakla bekliyorum cumartesi dizi kiyimi olcak yeni sezonda cigdemin zoraki evliligi bomba bu dizi...evet varsın hatta bjk nin teknik direktörüsün
Yukarı öyle yazmışsın,yanlış anladım herhaldeHayır ne alaka ?
Yukarda onu gördüysen diğer yazılarıda görmüşsündür orada açıklamam varYukarı öyle yazmışsın,yanlış anladım herhalde
aaa evet iyi reyting getiriyorum @pompy zamanında @destere ve beni kullanarak baya baya pirim alıyordu bizden@Çiğdem- dizi rekor kircak gibi duruyor
1. YOL : Seni dizide basrol yapmak
2. YOL : Dizinin ismine seni eklemek
3. YOL : Yan kadroyu forumdan al ve konuyu aktif tut
Evet o biraz talihsizlik oldu ama sende reyting getiriyosun
bakıcam şimdi 🙂🙂dizime bakar mısın
evet bu forumda ünlüyüm her diziden ben çıkıyorum çünküEvet o biraz talihsizlik oldu ama sende reyting getiriyosun
Sonu kötü bitiyor bolumun amabakıcam şimdi 🙂🙂
Evet ama eskimeye basladi yüzün yavastanbakıcam şimdi 🙂🙂
evet bu forumda ünlüyüm her diziden ben çıkıyorum çünkü
o dizide benim girdiğim bölüme bak bence bombalı poarça yapıp bütün polisleri öldürmüştüm orya bakmadın galiba
Hayir bu yeni bi dizi. @pompy bi ara duyurmustu diziyi öngörü dizinin adi 😉o dizide benim girdiğim bölüme bak bence bombalı poarça yapıp bütün polisleri öldürmüştüm orya bakmadın galiba
Önyargı öngörüyü nerden çıkardınHayir bu yeni bi dizi. @pompy bi ara duyurmustu diziyi öngörü dizinin adi 😉
Pardon ya karıştırdım ama ne fark eder sonuç olarak yeni diziÖnyargı öngörüyü nerden çıkardın
evet doğruPardon ya karıştırdım ama ne fark eder sonuç olarak yeni dizi
Biliyorum zaten ama bu pompynin yeni dizisi en merak ettiğim forum dizilerindenİsimsiz Kahramanlar'ı diyor @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?