Şişme ayol
Tamam bi bölüm romaya gidersin yakip gelirsin
@Çiğdem- zaten yapiyor yapacağını ama Nisada uslu durmuyor ayol yildirima sulandi
Tamam romaya gönder bende birini bulayım ahlaksızlık naısl yapılırmış göstereyim
Şişme ayol
Tamam bi bölüm romaya gidersin yakip gelirsin
@Çiğdem- zaten yapiyor yapacağını ama Nisada uslu durmuyor ayol yildirima sulandi
Kardesin @Çiğdem- in yani @xemrexxx ve @KayıpSehir in paralarını çatır cutur yersin merak etme roma kadinlariyla
Tamam romaya gönder bende birini bulayım ahlaksızlık naısl yapılırmış göstereyim
Heh bu olduKardesin @Çiğdem- in yani @xemrexxx ve @KayıpSehir in paralarını çatır cutur yersin merak etme roma kadinlariyla
olmazzz benim abi öyle şeyler yapamaz paraları bana getiriceksin elin kadınlarınla yiyeceğine kardeşine getir
Ayol @gözlemci fakir sense Zenginsin senin ona para vermen lazimolmazzz benim abi öyle şeyler yapamaz paraları bana getiriceksin elin kadınlarınla yiyeceğine kardeşine getir
fakirse ne işi var romalarda yok ona para falanAyol @gözlemci fakir sense Zenginsin senin ona para vermen lazim
Senin paralarini yicek istefakirse ne işi var romalarda yok ona para falan
Bende acıdım doğrusu
BencedeAyol @gözlemci fakir sense Zenginsin senin ona para vermen lazim
Küstah ,terbiyesiz... ben sizleri böyle mi büyüttüm haaafakirse ne işi var romalarda yok ona para falan
sen soru sorucaktın hani bana sorgu odasındaBende acıdım doğrusu
Bencede
Küstah ,terbiyesiz... ben sizleri böyle mi büyüttüm haaa
Lafı da hemen nasıl kıvırıyon😀 akşama gelince soracağım sözsen soru sorucaktın hani bana sorgu odasında
Ya kim büyüttü bu yaşa getirdi okuttu,yedirmedim yedim,içirmedim içtim daha ne olsun
Ayol @xemrexxx okuttu onuLafı da hemen nasıl kıvırıyon😀 akşama gelince soracağım söz
Ya kim büyüttü bu yaşa getirdi okuttu,yedirmedim yedim,içirmedim içtim daha ne olsun
Birde nankörlük haaa okadar okuttumAyol @xemrexxx okuttu onuo büyüttu o icirdi@*YıldırıM* abilik yapti korudu kolladi @Çiğdem- i sense bişey yapmadin
İşte bnde onu demeye çalışıyorum @aserat54 yuzunden @Çiğdem- e abilik bilem yapamadin @sokak sanati ve @Nisa ya yaptin ne yaptiysanBirde nankörlük haaa okadar okuttumamann neysee cebimden para harcamadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?