Şişme ayol
Tamam bi bölüm romaya gidersin yakip gelirsin![]()
@Çiğdem- zaten yapiyor yapacağını ama Nisada uslu durmuyor ayol yildirima sulandi![]()
Tamam romaya gönder bende birini bulayım ahlaksızlık naısl yapılırmış göstereyim
Şişme ayol
Tamam bi bölüm romaya gidersin yakip gelirsin![]()
@Çiğdem- zaten yapiyor yapacağını ama Nisada uslu durmuyor ayol yildirima sulandi![]()
Kardesin @Çiğdem- in yani @xemrexxx ve @KayıpSehir in paralarını çatır cutur yersin merak etme roma kadinlariyla![]()
![]()
![]()
Tamam romaya gönder bende birini bulayım ahlaksızlık naısl yapılırmış göstereyim![]()
Heh bu olduKardesin @Çiğdem- in yani @xemrexxx ve @KayıpSehir in paralarını çatır cutur yersin merak etme roma kadinlariyla![]()
![]()
olmazzz benim abi öyle şeyler yapamaz paraları bana getiriceksin elin kadınlarınla yiyeceğine kardeşine getir
Ayol @gözlemci fakir sense Zenginsin senin ona para vermen lazimolmazzz benim abi öyle şeyler yapamaz paraları bana getiriceksin elin kadınlarınla yiyeceğine kardeşine getir![]()
fakirse ne işi var romalarda yok ona para falanAyol @gözlemci fakir sense Zenginsin senin ona para vermen lazim![]()
Senin paralarini yicek istefakirse ne işi var romalarda yok ona para falan![]()
Bende acıdım doğrusu
BencedeAyol @gözlemci fakir sense Zenginsin senin ona para vermen lazim![]()
Küstah ,terbiyesiz... ben sizleri böyle mi büyüttüm haaafakirse ne işi var romalarda yok ona para falan![]()
sen soru sorucaktın hani bana sorgu odasındaBende acıdım doğrusu
Bencede
Küstah ,terbiyesiz... ben sizleri böyle mi büyüttüm haaa![]()
Lafı da hemen nasıl kıvırıyon😀 akşama gelince soracağım sözsen soru sorucaktın hani bana sorgu odasında![]()
Ya kim büyüttü bu yaşa getirdi okuttu,yedirmedim yedim,içirmedim içtim daha ne olsun
Ayol @xemrexxx okuttu onuLafı da hemen nasıl kıvırıyon😀 akşama gelince soracağım söz
Ya kim büyüttü bu yaşa getirdi okuttu,yedirmedim yedim,içirmedim içtim daha ne olsun![]()
Birde nankörlük haaa okadar okuttumAyol @xemrexxx okuttu onu![]()
o büyüttu o icirdi
@*YıldırıM* abilik yapti korudu kolladi @Çiğdem- i sense bişey yapmadin
İşte bnde onu demeye çalışıyorum @aserat54 yuzunden @Çiğdem- e abilik bilem yapamadin @sokak sanati ve @Nisa ya yaptin ne yaptiysanBirde nankörlük haaa okadar okuttumamann neysee cebimden para harcamadım yaa
![]()