Damien Duff
Süper Favori Üye
hayalet katilmi olacaksınHangi parlak benim kız kardeşime bakacakmış şaşarım 😳
Sırası fark etmez ama hepsi ölmeli 😡
hayalet katilmi olacaksınHangi parlak benim kız kardeşime bakacakmış şaşarım 😳
Sırası fark etmez ama hepsi ölmeli 😡
Eee yuhhh,derhal müdahale istiyorum @cookies 😡😡Ayol @Çiğdem- i @destere @EnveR ve @kvp-medya götürüyor![]()
yakinda @Harunnn60 da goturcek planlarima göre
Nisayida yildirim goturuyor gibi![]()
Katil felan olmucamhayalet katilmi olacaksın![]()
Ben böyle ailenin iççine s*çıyım
Ayol nedenBen böyle ailenin iççine s*çıyım![]()
aaa abi falan olmaz senden nerde hoş görü
Zaten senin su andaki abin yildirim .aaa abi falan olmaz senden nerde hoş görü![]()
Bu hoşgörünün de bir sınırı olmalıaaa abi falan olmaz senden nerde hoş görü![]()
Aileye gel aileyeAyol neden
Yıldırım : uvey abisi
Sen : gercek abi
Kayipsehir ( kaan) : kocasinin babasi.
Emre : uvey babasi
Eray : gercek babasi
Can : kocasi
Enver : kocasinin kardesi
Selim : eski sevgilisi![]()
@Çiğdem- memnunsun dimi halinden
![]()
Bu hoşgörünün de bir sınırı olmalıdemi ama
Aileye gel aileye![]()
Karagül gayet de normal halbu ki Çiğdem gibi bozukluğu olan yok dizideHahahahhaha aynen ben dizideki @Çiğdem- in abisi olaydim kıyameti koparirdim
Evet aile garip ama diziler hep garip ailelerden olusur mesela karagül baya anormal aileyi anlatiyor![]()
Nasil yok ayol ada ilk sezon hamileydiKaragül gayet de normal halbu ki Çiğdem gibi bozukluğu olan yok dizide![]()
Ahh şiştim 😳 Senin elinde değilmi vallaha sen sorumlusun yakarım romayıAyol su anda ne sen biliyosun onun kiz kardesin oldugunu nede o biliyor 20. Bolumde falan ogrenirsinizo zamana kadar @Çiğdem- 3 luyle neler neler yapar
![]()
Şişme ayolAhh şiştim 😳 Senin elinde değilmi vallaha sen sorumlusun yakarım romayıAyrıca Çiğdem ne yaaprsa yapsın Nisa ya bişey olmasın
![]()
Ahh şiştim 😳 Senin elinde değilmi vallaha sen sorumlusun yakarım romayıAyrıca Çiğdem ne yaaprsa yapsın Nisa ya bişey olmasın
![]()
@Nisa benim kardeşim değilmi dizide tabikdie uslu durmucak @gözlemci modern abi ol sendeŞişme ayol
Tamam bi bölüm romaya gidersin yakip gelirsin![]()
@Çiğdem- zaten yapiyor yapacağını ama Nisada uslu durmuyor ayol yildirima sulandi![]()