O zaman siradaki dizilerimden birinde @Çiğdem- in partneri olursun 😉
Bu diziye alamam seni.
Ben seni çocuk yapcam yaramaz bi cocuk 😉
yinemi.
O zaman siradaki dizilerimden birinde @Çiğdem- in partneri olursun 😉
Bu diziye alamam seni.
Ben seni çocuk yapcam yaramaz bi cocuk 😉
Ozelden yazarimEvet biliyorum.Kabul ettim ama çok kötü olayım tamamı birda hanlarım hamamlarım olsun.
Bana sorarak yaz karakteri.Yukarda dediğim sendede geçerli olsun zaten çok yükseklerde gözüm yok.
Ben başrol'lüm sen ufak rollerin adamısın aramızdaki fark belli olsunKabul etmem o zaman ben yani sen iyi ol ben kötü olayım ikimizinde şöförü olsun ama kazanan ben olayım.
Ozelden yazarim
Ben başrol'lüm sen ufak rollerin adamısın aramızdaki fark belli olsun
Bal gibide entrikaci melun çocuklardan olursun 😉
@ABAY_06 ben sana teklif götuememistim aslinda ama seni kirmiyim bari oynamak istersen eklerim
Bal gibide entrikaci melun çocuklardan olursun 😉yinemi.Ben çocuk olmam.
Şey rollerinedemi açıksın yumuşak )Şaka şaka istediğiniz yazın gençler.İster çocuk ister vampir farketmez.
Off tamam ben her role açığım zaten.
Hayırlı uğurlu olsun o zaman.
Bana teklif olucak birde başrol yoksa oynamamBal gibide entrikaci melun çocuklardan olursun 😉
@ABAY_06 ben sana teklif götuememistim aslinda ama seni kirmiyim bari oynamak istersen eklerim
Şey rollerinedemi açıksın yumuşak )
Bana teklif olucak birde başrol yoksa oynamam
Şey rollerinedemi açıksın yumuşak )
Bana teklif olucak birde başrol yoksa oynamam
@Çiğdem- koş kız 2 erkek senin partnerin olmak için kavga ediyiler parlaklarmi bilmiyorum amaŞaka şaka istediğiniz yazın gençler.İster çocuk ister vampir farketmez.
Off tamam ben her role açığım zaten.
Hayırlı uğurlu olsun o zaman.
Yok be ne kavgası@Çiğdem- koş kız 2 erkek senin partnerin olmak için kavga ediyiler parlaklarmi bilmiyorum ama
Sen her rolün altından kalkarsın sıkıntı yokDiziden ayrılırım o zaman zaten çocuk rolündeyim birinde diğerindede kötü karakterim sıkıntı yok.
@Çiğdem- koş kız 2 erkek senin partnerin olmak için kavga ediyiler parlaklarmi bilmiyorum ama
Yok be ne kavgası
Sen her rolün altından kalkarsın sıkıntı yok
Basrol olmak istiyosun diye.Ben evli kadına yan gözle bakmam abay yapabilir ama.O değilde ben şocuk rolündeyim niye böyle dedin şimdi.
Ona ben karar vereyim.Sana Behlül rolünü verecekmiş bak @cookies.
İyi versin bakim sanada Adnan rolünü vercekmişBen evli kadına yan gözle bakmam abay yapabilir ama.O değilde ben şocuk rolündeyim niye böyle dedin şimdi.
Ona ben karar vereyim.Sana Behlül rolünü verecekmiş bak @cookies.
İyi versin bakim sanada Adnan rolünü vercekmiş
SaolBu Çiğdem de neler çekiyor? Güzel olmuş, keyifliydi gercekten de...
Bihter kim olcak bilemiyecem fazla alternatif yokYok artık Bihter'de Çiko mu.
Bihter kim olcak bilemiyecem fazla alternatif yok
Hangi dizi ? Bu dizi tuttu yani 😉Bence bu dizi tutmaz boş verelim o endenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?