Ekliycem iste hemde surpriz bi karakterle hem ndn istemiyosunki kariyerine pozitif yansima olur sonra bisürü dizide oynarsin 😉
Yok yok başka ideallerim var benim.
Ekliycem iste hemde surpriz bi karakterle hem ndn istemiyosunki kariyerine pozitif yansima olur sonra bisürü dizide oynarsin 😉
Sen beni olaya niye katıyosun şopar
Sen beni olaya niye katıyosun şopar
Yok yok başka ideallerim var benim.
Ya ndn diziye katilmak istemiyosunuz ? Bn bi dizimde yan rol yaptigimi sonra basrol yaparim @EnveR olayi gibi.Sen beni olaya niye katıyosun şopar
Yok ya bakıyorum arada öyle sıkı takip'de değilimSen ilgiyle takip ediyorsun böyle FF senaryo işlerini.
Benim senaryomda oynayacak halkin polisinde riza baba ve ekibinin yeni dusmani umutYok yok başka ideallerim var benim.
SaolÇok güzel olmuş, eline sağlık @cookies
Bnm dizimi sıkı takiptesinYok ya bakıyorum arada öyle sıkı takip'de değilim
Ya ndn diziye katilmak istemiyosunuz ? Bn bi dizimde yan rol yaptigimi sonra basrol yaparim @EnveR olayi gibi.
Seni diziye kattim Umutcugum 😉
Tamam dizide beni başrol yap oynarım ayıpsınYa ndn diziye katilmak istemiyosunuz ? Bn bi dizimde yan rol yaptigimi sonra basrol yaparim @EnveR olayi gibi.
Seni diziye kattim Umutcugum 😉
Yok ya bakıyorum arada öyle sıkı takip'de değilim
Tekliflere açığım karar vericem hangisi uygunsa bakıcazOyna oyna bak @popmy 'dende teklif geldi yolun sonu açık bu işte.
Sana geldi o teklifOyna oyna bak @popmy 'dende teklif geldi yolun sonu açık bu işte.
Yolun sonunda iyi bi dizide basrol oynamak var 😉Oyna oyna bak @popmy 'dende teklif geldi yolun sonu açık bu işte.
Basrol yapamamTamam dizide beni başrol yap oynarım ayıpsın
Oyle olcaksin zaten 😉Çok kötü bir karakter olmayı tercih ediyorum ben şuan tek isteğim bu birde dizide ölürken son iseğim sorulsun.
Başrol yapmazsan olmaz birde @sokak sanati'nı benim şöför'üm yapYolun sonunda iyi bi dizide basrol oynamak var 😉
Basrol yapamam
Oyle olcaksin zaten 😉
Tamam tamam sorarlar
Sana geldi o teklif
Yolun sonunda iyi bi dizide basrol oynamak var 😉
Basrol yapamam
Oyle olcaksin zaten 😉
Tamam tamam sorarlar
O zaman siradaki dizilerimden birinde @Çiğdem- in partneri olursun 😉Başrol yapmazsan olmaz birde @sokak sanati'nı benim şöför'üm yap
Ben seni çocuk yapcam yaramaz bi cocuk 😉
Başrol yapmazsan olmaz birde @sokak sanati'nı benim şöför'üm yap
Bakılır teklifini düşüncemO zaman siradaki dizilerimden birinde @Çiğdem- in partneri olursun 😉
Bu diziye alamam seni.
Ben seni çocuk yapcam yaramaz bi cocuk 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?