Anlarız anlarız sen sıkıntı etmePompynin senaryolarindan bile bisey anliyorsaniz bundan her türlü anlarsiniz
Anlarız anlarız sen sıkıntı etmePompynin senaryolarindan bile bisey anliyorsaniz bundan her türlü anlarsiniz
Etmem zaten ama baya uzun bi bölüm yapmak istiyorum söyle 5-6 sayfa 😉Anlarız anlarız sen sıkıntı etme
pardon tmm cookıes ğerçek adın ne senınKız sizli bizli ndn konusuyon biz bize yiz surda
Yok be kötü bisey degil ama Surpriz bisey
Çok uzun olmasın izleyici sıkılıyorEtmem zaten ama baya uzun bi bölüm yapmak istiyorum söyle 5-6 sayfa 😉
Alperpardon tmm cookıes ğerçek adın ne senın
Aman iyi beÇok uzun olmasın izleyici sıkılıyor
Basrol oyuncumuz baska programlara gidiyor bugün @Çiğdem-
Sanki snn programi etkiliyorda dizim :kızgın:Benim programın işine gelecektir.
ikisininden birinin reytingini düşürücem @cookies dövücek bizi hahahaGelecek hafta iki dizi arasında koşturacaksın ama...
Düşürürsen ben de seni düşürürüm...
aaaaa hanginiz düşerse bana geliceksiniz ben bu durumda napıcamDüşürürsen ben de seni düşürürüm...
Ne dediğini anlayamadım pek...Bizde heyecan var @Yiğitt te oda yok gircem programina izleyici topliycam
Yani bizimki kurgu onunki program bizde heyecan var onda sorular izleyicileri bize cekcem haftayaNe dediğini anlayamadım pek...
Seninkinde var da benimkinde yok mu?Yani bizimki kurgu onunki program bizde heyecan var onda sorular izleyicileri bize cekcem haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?