Çiğdemin Zoraki Evliliği 10. Bölüm

Aaa ne kardeşi bee

Nisa iyidir ama sen bilirsin hatta ben öldürebilirim
Oldu getcen kardesini öldürcen gercekcilik - lerde ama illa birini öldürmek istiyosan git Metini falan öldür dizide onlar fazlalik hep

Sende de çok karakter var
çook
Aynen

Bu arada gelecek bölümü kafamda kurguladim birazdan yazmaya başlıyorum :

Ilk bolumdeki performansiyla göz dolduran adeta senaryoya damgasini vuran sahnesi için 100 lerce mesaj yazilan @xemrexxx sahalara geri dönüyor

Gecen bölüm @Çiğdem- @xemrexxx i bıcaklamisti ve ben bunun devaminin geleceğini @beyazsoy a soylemistim.
@xemrexxx kızı @Çiğdem- i hapishaneye tiktiriyor ve cikartmamakta çok inatçı acaba @Çiğdem- hapishaneden kurtulabilecekmi ?

Geçen bölüm @Nisa nin bodrumda bulunma sahnesi damga vurmuştu bu hafta @Nisa bütün herseyi @EnveR ve @Çiğdem- e anlatacak mi , abisi @gözlemci ve kardesi @sokak sanati yasayacakmi ?

Gectigimiz bolumlerde @aserat54 yani Eray @KayıpSehir tarafindan kacirilmisti acaba bulunacakmi ? Su anda napiyor yasiyormu ?

@EnveR @Çiğdem- hapishanedeyken sevdiceği @Çiğdem- imi düşüncek yoksa @Nisa yi sorgulayarak babasi @KayıpSehir hakkinda gerceklerimi öğrenecek (annesini öldürdugunu biliyodu ama daha fazlasinimi öğrencek ) ?

@Yiğitt @KayıpSehir in yengesini öldürdügunu hatırlayacak mi peki hatirlarsa sizce neler olacak ?

@kvp-medya yani dizinin basrolu olan ama yan rol durumuna düşen Can @Çiğdem- hapishanedeyken neler yapacak yoksa @Çiğdem- e aşık mi ?

@destere gelecek bölüm neler yapacak @Çiğdem- in hapishanede olduğunu ogrendigindd hapishaneye gidecekmi ?

@gizem ak ve @*YıldırıM* iliskilerini ilerletebilecekler mi yoksa @Çiğdem- emi yogunlascaklar ?

Hepsi ve belkide daha azı
Cumartesi @Çiğdem- in Zoraki Evliliğinde....