Çiğdemin Zoraki Evliliği 10. Bölüm

Bir zahmet, bekliyorum. Ben bile merak ettim durumumu...
Bende merak ediyorum acaba @KayıpSehir sana neler yapti [emoji23]

Bu arada bu yeni basliycak ( baya sonra basliycak ) olan @Çiğdem- dizimin konusu nasil

@Çiğdem- e boyle yazmıştım :

Annen sen küçükken ölmüş babansa intihar ediyor ve Batik bi sirket sana bırakıyor .Sen bu durumu kardesine soyleyemiyosun çünkü o babasina düşkün yani o seni zengin saniyor.

Sende zenginliginizi korumak icin dilencilik- hırsızlık vb. Seyler yapiyosun sabahlari. Kardesinde kendini zengin Sandığı için surekli para harcıyor oraya buraya heryere.
Aksamlariysa süsleniyorsun püsleniyorsun ( snnde isine geliyor sabah dilencilik + hırsızlık aksamda partilere katilmak ) kardesinle beraber partilere katiliyorsunuz evde partiler veriyosunuz sirkettende para geliyor ama o çok az.

Gelelim aşk kısmına :

Sn dilencilik yaparken yanina parlak bi cocuk geliyor sana para veriyor konusuyorsunuz falan.
Sonra akşam eve gitmeden önce üstünü degistirmek için gittiginiz kafede carpisiyorsunuz ama üstünde dilenci giysilerin var

Sonra o akşamın partisinde seni görüyor ama dilenci kiyafetleri içinde olmadığın için seni çıkaramiyor

Ayriyetten Cigdem dilencilik yaparken erkek kılığına giriyor

Sen yazın başlatacaksın galiba, ben de yaz için iki dizi düşünüyorum. Bekliyorum merakla ayrıca...

Sen yazın başlatacaksın galiba, ben de yaz için iki dizi düşünüyorum. Bekliyorum merakla ayrıca...
Yok lo tam olarak yaz değil 😉
Su diziyi ite kaka surdureyim sürdüğü yere kadar sonra baslatirim

Bu arada @Nisa yorum yapaydin eyiydi

Sundurme ne demek bilmiyorum ama bu diziye adam akilli bi final yapmayı düşünüyorum baya uzun bisey olcak inşallah
Yani fazla yıpratma, sonra kalitesi düşer...

Ben de Aşkın Alfabesi'ni tadında bırakmayı düşünüyorum mesela, sen de öyle yapabilirsin...

Yani fazla yıpratma, sonra kalitesi düşer...

Ben de Aşkın Alfabesi'ni tadında bırakmayı düşünüyorum mesela, sen de öyle yapabilirsin...
Zaten oyle düşünüyorum bu senaryoyu baslatirken 50-60 bölümlük hedefim vardı ama tabi ki her zamanki sacmalayan ve hevesi geçen ben bölümü 1 saatte yazip ( 1 saat bile surmuyor ) apar topar koyuyorum buraya

Eline sağlık kardeşim yine çok akıcı ve güzel olmuş yine muhteşemdi

Zaten oyle düşünüyorum bu senaryoyu baslatirken 50-60 bölümlük hedefim vardı ama tabi ki her zamanki sacmalayan ve hevesi geçen ben bölümü 1 saatte yazip ( 1 saat bile surmuyor ) apar topar koyuyorum buraya
Ben 28'de bitireceğim, o da Nisan sonuna denk geliyor. Sonra Mayıs sonu, Haziran başı gibi de iki yeni diziye başlayacağım kısmetse...

Ben 28'de bitireceğim, o da Nisan sonuna denk geliyor. Sonra Mayıs sonu, Haziran başı gibi de iki yeni diziye başlayacağım kısmetse...
Basarilar sana

Bnde Bu diziyi bitirince ( ki ne zaman biter bilinmez belki yazin da sürer ) Çiğdem ve forum aşkımı baslatacagim

Eline sağlık kardeşim yine çok akıcı ve güzel olmuş yine muhteşemdi
Saol o yerde yatan yakışıklı sensin bu arada

Basarilar sana

Bnde Bu diziyi bitirince ( ki ne zaman biter bilinmez belki yazin da sürer ) Çiğdem ve forum aşkımı baslatacagim

Saol o yerde yatan yakışıklı sensin bu arada
Teşekkürler, geriye 19 bölüm kaldı. Şimdiden başla istersen geri sayıma...