- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Bende merak ediyorum acaba @KayıpSehir sana neler yapti [emoji23]Bir zahmet, bekliyorum. Ben bile merak ettim durumumu...
Bu arada bu yeni basliycak ( baya sonra basliycak ) olan @Çiğdem- dizimin konusu nasil
@Çiğdem- e boyle yazmıştım :
Annen sen küçükken ölmüş babansa intihar ediyor ve Batik bi sirket sana bırakıyor .Sen bu durumu kardesine soyleyemiyosun çünkü o babasina düşkün yani o seni zengin saniyor.
Sende zenginliginizi korumak icin dilencilik- hırsızlık vb. Seyler yapiyosun sabahlari. Kardesinde kendini zengin Sandığı için surekli para harcıyor oraya buraya heryere.
Aksamlariysa süsleniyorsun püsleniyorsun ( snnde isine geliyor sabah dilencilik + hırsızlık aksamda partilere katilmak ) kardesinle beraber partilere katiliyorsunuz evde partiler veriyosunuz sirkettende para geliyor ama o çok az.
Gelelim aşk kısmına :
Sn dilencilik yaparken yanina parlak bi cocuk geliyor sana para veriyor konusuyorsunuz falan.
Sonra akşam eve gitmeden önce üstünü degistirmek için gittiginiz kafede carpisiyorsunuz ama üstünde dilenci giysilerin var
Sonra o akşamın partisinde seni görüyor ama dilenci kiyafetleri içinde olmadığın için seni çıkaramiyor
Ayriyetten Cigdem dilencilik yaparken erkek kılığına giriyor