Yok artik gidipte sana angelina jolieyimi bulcam ?bana angelina jolie uyar @Çiğdem- de çatlar böylece![]()
Valla @kvp-medyabilmem ama 1 kişi olsun lütfenn![]()
@destere olsun barıValla @kvp-medya
@EnveR
@destere vb. Kişiler bu aralar hepsi senin partnerin yani bu 3 kiside senin partnerlerin olcaklar içlerinden birini sec![]()
Olabilir tabiki valla sonda destere ile olabilirsiniz ama o universite öğretmeni @destere ye Asli karakterini partner yapacağim baya kariscak yahu sonunda cana asik olabilirsin 😉
Yok canim sen @Çiğdem- degilsin yani olmaz bisey senide eklerimKötü yola düşmeyeyim de ne olursa olsun
Tamam al
![]()
iyi tamam 2. bölümde ben de olayım ama aktif olayım dizide yani hep benYok canim sen @Çiğdem- degilsin yani olmaz bisey senide eklerim![]()
Yok artik 😱 sen o kadar aktif olamazsin kiyida kosede gozukebilirsin yada @kvp-medya ile @EnveR in uvey kardesleri olabilirsin 😉iyi tamam 2. bölümde ben de olayım ama aktif olayım dizide yani hep ben![]()
O zaman hiç koyma beni diziyeYok artik 😱 sen o kadar aktif olamazsin kiyida kosede gozukebilirsin yada @kvp-medya ile @EnveR in uvey kardesleri olabilirsin 😉
Sana bisey dicem ve sende bana bagircan cagircan seni bir sey olarak diziye eklersem bizim @Çiğdem- le kanki olursunuz ga ile basliyor y ile bitiyor eger bu rolu kabul edersen rolun baya fazla olurO zaman hiç koyma beni diziye![]()
Sana bisey dicem ve sende bana bagircan cagircan seni bir sey olarak diziye eklersem bizim @Çiğdem- le kanki olursunuz ga ile basliyor y ile bitiyor eger bu rolu kabul edersen rolun baya fazla olur
Iyide öyle sahnelerin olmayacakki yalnizca gay olcaksin o kadar @mrt-06 da bisey demez heralde yani boyle karakterler gerekiyor dizilere hem oyle sahnelerinin olmayacagina yemin ediyorum 😉rtük ne der buna
![]()
Yok muhabbet tel.........lalı olayım daha iyiIyide öyle sahnelerin olmayacakki yalnizca gay olcaksin o kadar @mrt-06 da bisey demez heralde yani boyle karakterler gerekiyor dizilere hem oyle sahnelerinin olmayacagina yemin ediyorum 😉
An iyi be istemiyosan eklemiyim seniYok muhabbet tel.........lalı olayım daha iyi![]()