Yok artik gidipte sana angelina jolieyimi bulcam ?bana angelina jolie uyar @Çiğdem- de çatlar böylece
Valla @kvp-medyabilmem ama 1 kişi olsun lütfenn
@destere olsun barıValla @kvp-medya
@EnveR
@destere vb. Kişiler bu aralar hepsi senin partnerin yani bu 3 kiside senin partnerlerin olcaklar içlerinden birini sec
Yok canim sen @Çiğdem- degilsin yani olmaz bisey senide eklerimKötü yola düşmeyeyim de ne olursa olsunTamam al
iyi tamam 2. bölümde ben de olayım ama aktif olayım dizide yani hep benYok canim sen @Çiğdem- degilsin yani olmaz bisey senide eklerim
Yok artik 😱 sen o kadar aktif olamazsin kiyida kosede gozukebilirsin yada @kvp-medya ile @EnveR in uvey kardesleri olabilirsin 😉iyi tamam 2. bölümde ben de olayım ama aktif olayım dizide yani hep ben
O zaman hiç koyma beni diziyeYok artik 😱 sen o kadar aktif olamazsin kiyida kosede gozukebilirsin yada @kvp-medya ile @EnveR in uvey kardesleri olabilirsin 😉
Sana bisey dicem ve sende bana bagircan cagircan seni bir sey olarak diziye eklersem bizim @Çiğdem- le kanki olursunuz ga ile basliyor y ile bitiyor eger bu rolu kabul edersen rolun baya fazla olurO zaman hiç koyma beni diziye
rtük ne der bunaSana bisey dicem ve sende bana bagircan cagircan seni bir sey olarak diziye eklersem bizim @Çiğdem- le kanki olursunuz ga ile basliyor y ile bitiyor eger bu rolu kabul edersen rolun baya fazla olur
Iyide öyle sahnelerin olmayacakki yalnizca gay olcaksin o kadar @mrt-06 da bisey demez heralde yani boyle karakterler gerekiyor dizilere hem oyle sahnelerinin olmayacagina yemin ediyorum 😉rtük ne der buna
Yok muhabbet tel.........lalı olayım daha iyiIyide öyle sahnelerin olmayacakki yalnizca gay olcaksin o kadar @mrt-06 da bisey demez heralde yani boyle karakterler gerekiyor dizilere hem oyle sahnelerinin olmayacagina yemin ediyorum 😉
An iyi be istemiyosan eklemiyim seniYok muhabbet tel.........lalı olayım daha iyi