okey ama ben de olayım dizide son bölümlerde hiç yoktumHala gitcem diyor
Tamam koycam
Bu arada vampir sirlarina ara verdim perşembe yayinliycam
Olcaksin savasa sen ayşe ve atacanda katilcakokey ama ben de olayım dizide son bölümlerde hiç yoktum
tmm ekle de ama bu dizinin 2. bölümün de de olayımOlcaksin savasa sen ayşe ve atacanda katilcak
Bu arada o garajda arabanın içindekiler kimlerdiOlcaksin savasa sen ayşe ve atacanda katilcak
Cok pardon ama canim @Çiğdem- kabul etmeseydi ailecek katliam yapardi size @KayıpSehir 😉@Çiğdem- selimi yüz üstü bıraktı canı uğruna vazgeçti ondan ohh olsun ona gerçi bende canım uğruna bırakırdım selimi
@kvp-medya ve @EnveR in ve @Yiğitt in babasi mafya babasi ve is adami@KayıpSehir kimdi ki hangi rol?
@kvp-medya ve @EnveR in ve @Yiğitt in babasi mafya babasi ve is adami@KayıpSehir kimdi ki hangi rol?
lütfen bir benim senaryomada bakhhay bnm ka taş düşlsün kafanıza kaç bildirim gelmiş .ss
ayoll reyting rekorları kırdın bizim sayemizde tşşk ediceğine 🙂🙂🙂hhay bnm ka taş düşlsün kafanıza kaç bildirim gelmiş .ss
ayol ben zaten reytingleri alt üst eden bir insanımayoll reyting rekorları kırdın bizim sayemizde tşşk ediceğine 🙂🙂🙂
@pompy reytingleri ölçtü az önce 31 reyting almışızayol ben zaten reytingleri alt üst eden bir insanım
şimdi ama benim senaryomun reytingleri düşük 5.bölüm öyle bölüm olacakki dramın dibi olacakayol ben zaten reytingleri alt üst eden bir insanım
aaa bir sen eksiktin vlla sizi çekmek zorundamıyım ben@Çiğdem- ben senin abinim ayık olValla kız falan dinlemem oklavanla döverim seni
Gelirsem yanına o bacaklarını kıırarım ssenin bakAbinle nasıl böyle konuşursun sen melun @xemrexxx şuna birşey de bak abisiyle nasıl konuşuyoraaa bir sen eksiktin vlla sizi çekmek zorundamıyım ben