Ya beni istediğin kadar etiketle sevinirim ama mrt etkinlik konusu bilgilerine seni eklemiş okuyun diye bu bir uyarı dikkat etYahu snle ilgili gelisme oluyor etiketliyorum gidip vadi konusunami etiketliyim seni .aa
Ya beni istediğin kadar etiketle sevinirim ama mrt etkinlik konusu bilgilerine seni eklemiş okuyun diye bu bir uyarı dikkat etYahu snle ilgili gelisme oluyor etiketliyorum gidip vadi konusunami etiketliyim seni .aa
Okudumki toplu etiketlendirme yapmiyorum biriyle konusurken arada sen geciyosun o yuzden etiketliyorum 578 msj olmus yaniYa beni istediğin kadar etiketle sevinirim ama mrt etkinlik konusu bilgilerine seni eklemiş okuyun diye bu bir uyarı dikkat et
Senin i,çin dedim yoksa beni istersen 800 kere etiketleZaten demiştim ben yokken tüm dizi bölümlerine etiketle diye.Okudumki toplu etiketlendirme yapmiyorum biriyle konusurken arada sen geciyosun o yuzden etiketliyorum 578 msj olmus yani
Kızmadım ki ben onun zaten bu konulara etiketlemesini istiyorum ama ceza alabilir dedim.@*YıldırıM* bizide etiketliyor biz kızıyor muyuz ?
Yahu bn sizi her zman etiketlwmiyorum laf arasinda gecince telefon kendi kendine sizi etiketliyor yani @*YıldırıM*@*YıldırıM* bizide etiketliyor biz kızıyor muyuz ?
SaolBen beğendim güzel olmuş.
Tamam sustum benYahu bn sizi her zman etiketlwmiyorum laf arasinda gecince telefon kendi kendine sizi etiketliyor yani @*YıldırıM*
Saol
BencedeGüzel olmamış
@mrt-06 Atacan yardım etsin sanaBencede
Oyunculara o kadar para veriyorum ki jenerik yapmaya para kalmadi
Yok gerek yok yormasin kendini bos yere sanki ona bi faydasi olcak@mrt-06 Atacan yardım etsin sana
Magazin haberi sunmuş , güzel videoda hazırlamış
O Yapar belki rica et
fikir çok iyi bence bizlerde dizi yaparken böyle birşey düşünebiliriz fikrini çok beğendim ben ama renkli kağıtlara yaz isimleri bence ozaman çok hoşş olur herkesi isitediği renke yazarsın beni pembe kağıta ekle
Zaten bunu değiştiririm ben simdilik boyle devam etsinfikir çok iyi bence bizlerde dizi yaparken böyle birşey düşünebiliriz fikrini çok beğendim ben ama renkli kağıtlara yaz isimleri bence ozaman çok hoşş olur herkesi isitediği renke yazarsın beni pembe kağıta ekle
bu gösterdiğim kağıtlardan yaparsan eğer daha kaliteli olur 😉😉Zaten bunu değiştiririm ben simdilik boyle devam etsin
Fikri begendigin icin tesekkurler @mrt-06 ve @dizi kolik sag olsunlar onlardan gordum bende
Tamam bide süslu puslu yapcam ama ilk 3 bolum bu kalsinbu gösterdiğim kağıtlardan yaparsan eğer daha kaliteli olur 😉😉
Saol yeni bölüm bu cumartesi varilk bölümü beğendim eline sağlık
Tekrardan aramıza dönmene sevindim bekliyorum 😉Saol yeni bölüm bu cumartesi var
Tost Makinem Isabelladan gönderildi