aaa yiğitt neden üzüyorsun çocuğu çok ayıppp banlanamsını falan istemen sana yakıştıramadım vlla 🙂🙂
aaa yiğitt neden üzüyorsun çocuğu çok ayıppp banlanamsını falan istemen sana yakıştıramadım vlla 🙂🙂
Saol inş olucam seninde desteğinlehadi bakalım gönlümdeki isim cookies![]()
😕 öyle birşey istemem:Saol inş olucam seninde desteğinle![]()
Bende sasirdim bnm hakkimda bunlari düşündüguneaaa yiğitt neden üzüyorsun çocuğu çok ayıppp banlanamsını falan istemen sana yakıştıramadım vlla 🙂🙂
revanda espri niyetine benim konumu açmıştıaman şimdi tv haberlerinde saat başı sihirli annem konusu😱Başımıza taş yağacak
![]()
Bende sasirdim bnm hakkimda bunlari düşündüguneaaa yiğitt neden üzüyorsun çocuğu çok ayıppp banlanamsını falan istemen sana yakıştıramadım vlla 🙂🙂
revanda espri niyetine benim konumu açmıştı
Eeee sen bana karşı cephe al inanmam o benim arkadaşım diye oh olsun sana melunBende sasirdim bnm hakkimda bunlari düşündügune![]()
Doğruları söylüyorum benaaa yiğitt neden üzüyorsun çocuğu çok ayıppp banlanamsını falan istemen sana yakıştıramadım vlla 🙂🙂
Çok istersinSesimi çıkardım ben yorumları okursan
😕 öyle birşey istemem:![]()
AAy onun esprileri de
Senin esprilerin daha iyi
Eeee sen bana karşı cephe al inanmam o benim arkadaşım diye oh olsun sana melun
Besle kuşu gelsin oysun oranı buranı@Çiğdem- haksız mıyım
![]()
çocuk gerçek sanıyor böyle şeylerin şakası olamz bence @cookies kırılıyor sonucta🙂🙂Saol inş olucam seninde desteğinle![]()
Gerçekleri söylüyorum
Ne sakasi be gercek soyluyor
Yüzüme vurmayın
olsun benim mesaj sayım seninkinden daha az amaYüzüme vurmayın
Sende daha 2 ay önce oldun görende 2-3 yıldır favori sanır![]()
![]()
![]()
Ben burda sakami yapiyorum ben gercekten darildim yigite @Çiğdem-oklavanı çıkarda şu yiğiti döv geçer
olsun benim mesaj sayım seninkinden daha az ama![]()
Olabilir benim çevrem genişoklavanı çıkarda şu yiğiti döv geçer
olsun benim mesaj sayım seninkinden daha az ama![]()
oh olsun sana melun çaylak üye
![]()
ikinizde gelin bakayım şöyleeOlabilir benim çevrem geniş
Hem Survıvor zamanı biz çok kaynattık oradan geldi![]()
Kıskanıyor yaaoh olsun sana melun çaylak üye
Sus diyorum bak yoksa ....Allahım ya şu çaylak üyeye de sinirleniyorum artık @Çiğdem- ciğim
![]()
Çiğdem sen de iyice şımardın amaikinizde gelin bakayım şöylee
![]()
Kıskanıyor yaa![]()