aaa yiğitt neden üzüyorsun çocuğu çok ayıppp banlanamsını falan istemen sana yakıştıramadım vlla 🙂🙂
aaa yiğitt neden üzüyorsun çocuğu çok ayıppp banlanamsını falan istemen sana yakıştıramadım vlla 🙂🙂
Saol inş olucam seninde desteğinlehadi bakalım gönlümdeki isim cookies
Sesimi çıkardım ben yorumları okursan
😕 öyle birşey istemem:Saol inş olucam seninde desteğinle
Bende sasirdim bnm hakkimda bunlari düşündüguneaaa yiğitt neden üzüyorsun çocuğu çok ayıppp banlanamsını falan istemen sana yakıştıramadım vlla 🙂🙂
revanda espri niyetine benim konumu açmıştıaman şimdi tv haberlerinde saat başı sihirli annem konusu😱Başımıza taş yağacak
Bende sasirdim bnm hakkimda bunlari düşündüguneaaa yiğitt neden üzüyorsun çocuğu çok ayıppp banlanamsını falan istemen sana yakıştıramadım vlla 🙂🙂
AAy onun esprileri derevanda espri niyetine benim konumu açmıştı
Eeee sen bana karşı cephe al inanmam o benim arkadaşım diye oh olsun sana melunBende sasirdim bnm hakkimda bunlari düşündügune
Doğruları söylüyorum benaaa yiğitt neden üzüyorsun çocuğu çok ayıppp banlanamsını falan istemen sana yakıştıramadım vlla 🙂🙂
Çok istersinSesimi çıkardım ben yorumları okursan
😕 öyle birşey istemem:
AAy onun esprileri de
Senin esprilerin daha iyi
Eeee sen bana karşı cephe al inanmam o benim arkadaşım diye oh olsun sana melun
Besle kuşu gelsin oysun oranı buranı @Çiğdem- haksız mıyım
çocuk gerçek sanıyor böyle şeylerin şakası olamz bence @cookies kırılıyor sonucta🙂🙂Saol inş olucam seninde desteğinle
Gerçekleri söylüyorum
Ne sakasi be gercek soyluyor
Yüzüme vurmayınsus sen çaylak seni @Çiğdem-
oklavanı çıkarda şu yiğiti döv geçer
olsun benim mesaj sayım seninkinden daha az amaYüzüme vurmayın
Sende daha 2 ay önce oldun görende 2-3 yıldır favori sanır
Ben burda sakami yapiyorum ben gercekten darildim yigite @Çiğdem-oklavanı çıkarda şu yiğiti döv geçer
olsun benim mesaj sayım seninkinden daha az ama
Olabilir benim çevrem genişoklavanı çıkarda şu yiğiti döv geçer
olsun benim mesaj sayım seninkinden daha az ama
oh olsun sana melun çaylak üye
ikinizde gelin bakayım şöyleeOlabilir benim çevrem geniş
Hem Survıvor zamanı biz çok kaynattık oradan geldi
Kıskanıyor yaaoh olsun sana melun çaylak üye
Sus diyorum bak yoksa ....Allahım ya şu çaylak üyeye de sinirleniyorum artık @Çiğdem- ciğim
Çiğdem sen de iyice şımardın amaBak bir kız katil tutarım saçını başını yolar seninikinizde gelin bakayım şöylee
@Çiğdem- ciğim çaylak üyenin nesini kıskanayım ki benKıskanıyor yaa