Tamam sen nasil istersen
ekleme
Aslı kabul etti miTamam sen nasil istersen
Zaten dizide kadin karakter sorunu yasiyorum @kvp-medya nin haberi yok gittim asliyi hazirana ( isimsiz kahramanlar baslayana) kadar aldim
Sana sormami istedi o kadar sey yaptık asliyla anca bu cumleyi kurduAslı kabul etti mi
İyi Aslı Haziran'a kadar senindir o zamanSana sormami istedi o kadar sey yaptık asliyla anca bu cumleyi kurdu
Ne diyosun bosta kalmasin aslicigim
Ben onu senden daha cok memnun edip haziranda sana dinc ve mutlu bir sekilde verecegimİyi Aslı Haziran'a kadar senindir o zaman
Tamam, çok iyi hazırla onuBen onu senden daha cok memnun edip haziranda sana dinc ve mutlu bir sekilde verecegim
Tamamdir her manada doyurmus olarak sana verecegimTamam, çok iyi hazırla onu
Tamam bu arada dizinin içinde Bomba'yı da tanıtTamamdir her manada doyurmus olarak sana verecegim
Diziye aksiyon getirebilir Asli
Tamam tanitirimTamam bu arada dizinin içinde Bomba'yı da tanıt
Şöyle mesela: kvp-medya'nın dizisi Bomba yeni sezon bölümleriyle 6 Eylül'de Favoriforumum'da başlıyor.
2.bölüm yarın mı olacak bu arada ?
Tamam sağolTamam tanitirim
Yeni bolum haftaya
Acaba asli sana gelmek istiycekmi bu arada
Insallah ama ben onu baya memnun edecegim sen ne kadar veriyosan 2 katini verecegim setlerde surundurmemeye calisacagim.Hastanelerde surunmeyecek vb.Tamam sağol
Gelir inşallah bakalım
Tamam fazla yorma bak İsimsiz Kahramanlar'ın yeni sezonuna dinç olarak görmek istiyorum onuInsallah ama ben onu baya memnun edecegim sen ne kadar veriyosan 2 katini verecegim setlerde surundurmemeye calisacagim.Hastanelerde surunmeyecek vb.
Bu arada baban @KayıpSehir nerde acaba 😱
Tamam fazla yorma bak İsimsiz Kahramanlar'ın yeni sezonuna dinç olarak görmek istiyorum onu
En son etkinliği Cuma 10.49 yazıyor
Kızcağız hastaneye gelip gitmekten yoruluyordu zaten benim dizimdeTamam zaten sende cok yormuyodun basroldeydi ama kenarda gibiydi bende yan rolde ama basrole yakin olcak
Insallah dinc kalir sette en iyi koşulu ben sagliyorum dizilerimle ozellikle bu dizimle
Aa gelir insallah foruma @KayıpSehir
Kızcağız hastaneye gelip gitmekten yoruluyordu zaten benim dizimde
Haziran'a kadar dinlendir, Haziran'da yeniden girmeye başlar hastanelere,zaten sezonun ilk bölümü kesin hastanede olacakAynen her bölüm hastanedeydi
Bu dizide hastaneye sokmayacagim söz verdim asliya cok bikmis hastenelerden
Haziran'a kadar dinlendir, Haziran'da yeniden girmeye başlar hastanelere,zaten sezonun ilk bölümü kesin hastanede olacak
Bakan doktorda hep aynı onu da unutmaevet hazirana kadar seksi kız rolunde oynayacak yani azar azar oynayip cok para alcak ilk 5 bolumun parası yani 50000 lira pesin odendi
Bu arada kiz bi ara hastaneye tasinmaya karar vermis düşün artik psikolojisi nasil bozulmuş bide hep ayni hastanede cekiliyomus
AynenBakan doktorda hep aynı onu da unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?