Çiğdemin Zoraki Evliliği 1. Bölüm

Tamamdir her manada doyurmus olarak sana verecegim

Diziye aksiyon getirebilir Asli
Tamam bu arada dizinin içinde Bomba'yı da tanıt
Şöyle mesela: kvp-medya'nın dizisi Bomba yeni sezon bölümleriyle 6 Eylül'de Favoriforumum'da başlıyor.

2.bölüm yarın mı olacak bu arada ?

Tamam bu arada dizinin içinde Bomba'yı da tanıt
Şöyle mesela: kvp-medya'nın dizisi Bomba yeni sezon bölümleriyle 6 Eylül'de Favoriforumum'da başlıyor.

2.bölüm yarın mı olacak bu arada ?
Tamam tanitirim

Yeni bolum haftaya

Acaba asli sana gelmek istiycekmi bu arada

Insallah ama ben onu baya memnun edecegim sen ne kadar veriyosan 2 katini verecegim setlerde surundurmemeye calisacagim.Hastanelerde surunmeyecek vb.

Bu arada baban @KayıpSehir nerde acaba 😱
Tamam fazla yorma bak İsimsiz Kahramanlar'ın yeni sezonuna dinç olarak görmek istiyorum onu

En son etkinliği Cuma 10.49 yazıyor

Tamam fazla yorma bak İsimsiz Kahramanlar'ın yeni sezonuna dinç olarak görmek istiyorum onu

En son etkinliği Cuma 10.49 yazıyor

Tamam zaten sende cok yormuyodun basroldeydi ama kenarda gibiydi bende yan rolde ama basrole yakin olcak

Insallah dinc kalir sette en iyi koşulu ben sagliyorum dizilerimle ozellikle bu dizimle

Aa gelir insallah foruma @KayıpSehir

Kızcağız hastaneye gelip gitmekten yoruluyordu zaten benim dizimde

Haziran'a kadar dinlendir, Haziran'da yeniden girmeye başlar hastanelere,zaten sezonun ilk bölümü kesin hastanede olacak
evet hazirana kadar seksi kız rolunde oynayacak yani azar azar oynayip cok para alcak ilk 5 bolumun parası yani 50000 lira pesin odendi

Bu arada kiz bi ara hastaneye tasinmaya karar vermis düşün artik psikolojisi nasil bozulmuş bide hep ayni hastanede cekiliyomus

Bakan doktorda hep aynı onu da unutma

Bakan doktorda hep aynı onu da unutma
Aynen
bi ara bizim kiz doktora cikma teklif etmiş düşün hatta hatta bi ara bizim kiz doktoru öpmus cinsel cekim baslamis aralarinda

Bu arada sen ne kadar veriyodun asliya bölüm basi ?