Çiğdemin Zoraki Evliliği 1. Bölüm

Tamamdir her manada doyurmus olarak sana verecegim :A
Diziye aksiyon getirebilir Asli :)
Tamam bu arada dizinin içinde Bomba'yı da tanıt
Şöyle mesela: kvp-medya'nın dizisi Bomba yeni sezon bölümleriyle 6 Eylül'de Favoriforumum'da başlıyor.

2.bölüm yarın mı olacak bu arada ?

Tamam bu arada dizinin içinde Bomba'yı da tanıt
Şöyle mesela: kvp-medya'nın dizisi Bomba yeni sezon bölümleriyle 6 Eylül'de Favoriforumum'da başlıyor.

2.bölüm yarın mı olacak bu arada ?
Tamam tanitirim :)
Yeni bolum haftaya :) :) :)
Acaba asli sana gelmek istiycekmi bu arada :A

Insallah ama ben onu baya memnun edecegim sen ne kadar veriyosan 2 katini verecegim setlerde surundurmemeye calisacagim.Hastanelerde surunmeyecek vb. :) :) :)
Bu arada baban @KayıpSehir nerde acaba 😱
Tamam fazla yorma bak İsimsiz Kahramanlar'ın yeni sezonuna dinç olarak görmek istiyorum onu :D

En son etkinliği Cuma 10.49 yazıyor :)

Tamam fazla yorma bak İsimsiz Kahramanlar'ın yeni sezonuna dinç olarak görmek istiyorum onu :D

En son etkinliği Cuma 10.49 yazıyor :)

Tamam zaten sende cok yormuyodun basroldeydi ama kenarda gibiydi bende yan rolde ama basrole yakin olcak :)
Insallah dinc kalir sette en iyi koşulu ben sagliyorum dizilerimle ozellikle bu dizimle :)
Aa gelir insallah foruma @KayıpSehir :)

Haziran'a kadar dinlendir, Haziran'da yeniden girmeye başlar hastanelere,zaten sezonun ilk bölümü kesin hastanede olacak :F
:kiki: evet hazirana kadar seksi kız rolunde oynayacak yani azar azar oynayip cok para alcak ilk 5 bolumun parası yani 50000 lira pesin odendi :)
Bu arada kiz bi ara hastaneye tasinmaya karar vermis düşün artik psikolojisi nasil bozulmuş bide hep ayni hastanede cekiliyomus :kiki:

:kiki: evet hazirana kadar seksi kız rolunde oynayacak yani azar azar oynayip cok para alcak ilk 5 bolumun parası yani 50000 lira pesin odendi :)
Bu arada kiz bi ara hastaneye tasinmaya karar vermis düşün artik psikolojisi nasil bozulmuş bide hep ayni hastanede cekiliyomus :kiki:
Bakan doktorda hep aynı onu da unutma :kiki: