Onun yapması lazım affetmem için gözlemecilik marifetlerini göstermesi lazımAyy ben yaparım gözlemeyi size neli isterseniz peynirli ıspanaklı kıymalı yeterki kavga etmeyin
Onun yapması lazım affetmem için gözlemecilik marifetlerini göstermesi lazım
Aleyna Tilki ise bende çakalımBen sana hiçbir zaman ihanet etmedim
Senin paşan çakallık peşinde
Ayy korkmuyorda hiçç
Aleyna Tilki ise bende çakalım
Bu muhteşem esprinden dolayı seni tebrik ediyorumAleyna Tilki ise bende çakalım
Dislike atman lazımdı değiş hemen.Bu muhteşem esprinden dolayı seni tebrik ediyorum
Allah kahretsin, o espriyi ben yapacaktım.hahaah al tüm hitler senin olsunBize Adolf Hitler yeter
Oklavayı aşı yapar gibi yapıyormuş hiçbirşey anlamamış @eskici
@gözlemci ye dislike atamıyorum çünkü o da bana atmıyor ama sen istersen bu espriyi ifşala herkes bassın olmamışıDislike atman lazımdı değiş hemen.
Kimsenin gözünü kanatmak istemem.@gözlemci ye dislike atamıyorum çünkü o da bana atmıyor ama sen istersen bu espriyi ifşala herkes bassın olmamışı
Korkuyor musun yoksa gözlemecidenKimsenin gözünü kanatmak istemem.
Az ye de kendine uşak tutOnun yapması lazım affetmem için gözlemecilik marifetlerini göstermesi lazım
Hayır diğerlerini düşünüyorum sadece.Korkuyor musun yoksa gözlemeciden
Ben anlamam beni tekrar geri kazanmak istiyorsan bunu yapman lazımAz ye de kendine uşak tut
İnsanları bu espriyle muhattap etmek istemiyorsun anladımHayır diğerlerini düşünüyorum sadece.
Yukarlardadır hatta bir espri daha varNerde lan o Hitler esprisi, dislike atacağım, mesajı bulamıyorum
Esprinin kötüsü olurda bu kadarı olmaz yani.İnsanları bu espriyle muhattap etmek istemiyorsun anladım
Yukarlardadır hatta bir espri daha var
Dişe diş Billy KanEsprinin kötüsü olurda bu kadarı olmaz yani.
Benim yolumdan gidiyor o da ne yapsınEsprinin kötüsü olurda bu kadarı olmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?